Ο Μάνος Σέργιος ή, κατά κόσμον, Νικόλας Μαραγκόπουλος, που αποτελεί τον 24ο παίκτη της Εθνικής στο Μουντιάλ... Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στον SentraFM:

Για την εμπειρία του από τα γυρίσματα: «Πέρασα πολύ ωραία. Δεν το λέω διπλωματικά. Άμα γουστάρεις λίγο μπάλα, έχεις και την τρέλα του αθλητισμού… Πέρα από το κομμάτι της δουλειάς που ήταν πολύ προσεγμένο φιλμάκι, για το οποίο είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη δουλειά. Το συζητούσα με τους φίλους μου συνέχεια. Ήταν μοναδικό. Τρίπαρα!»

Για το πώς ήταν οι παίκτες κι αν ήταν εξοικειωμένοι: «Εγώ φοβόμουν πως μπορεί να ήταν χειρότερα. Δεν το λέω ότι δεν ξέρουν να μιλάνε, απλά είναι άλλη δουλειά. Ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Έχουν πολύ καλή χημεία παρέας. Βλέποντάς το, δεν λέω πω ρε γαμώτο αυτοί δεν μιλάνε μεταξύ τους. Βγαίνει αυτό το κλίμα. Είχαν δέσιμο και στα γυρίσματα σε έπειθαν ότι δεν ήταν και πολύ ψεύτικο όλο αυτό που έκαναν».

Για την σκηνή των αποδυτηρίων: «Το βασικό κόνσεπτ ήταν ότι αυτός ο τύπος είναι ένας από εμάς. Αν το είδατε έτσι, με χαροποιεί γιατί αυτό ήθελε να περάσει η διαφήμιση. Μικρά και μεγάλα παιδιά το `χουν σκεφτεί αυτό...».

Για την απήχηση που είχε ο χαρακτήρας που υποδύθηκε: «Δεν μπορούσα να προβλέψω την έκταση που μπορεί να πάρει. Αλλά να μπαίνω κάθε μέρα σε σάιτ και να βλέπω που βρίζουν τον Σάντος που δεν πήρε τον Κλάους και πήρε το παλτό, δείχνει ότι είναι πετυχημένο το σποτ!».

Για το αν έχει θέση με το ποδόσφαιρο: «Σέντερ φορ έπαιζα. Ήμουν ο μοναδικός πιτσιρικάς σέντερ φορ με γυαλιά μυωπίας! Μ' αρέσει ο αθλητισμός. Παρακολουθώ και μπάσκετ και στίβο κι ό,τι θες».

Για τα γυρίσματα: «Μου ήταν πολύ πιο εύκολο επειδή είχα επαφή με τη μπάλα. Αν δεν είχα αίσθηση του τοπιού θα έπειθε λιγότερο… Μου βγήκαν και τα κοντρόλ και τα υπόλοιπα. Στο τείχος τα φάουλ τα έβαζα όλα, δεν πετύχαινα με τίποτα το τείχος! Όσο για το ηλεκτρονικά, δεν ξέρω να το ανοίγω το μηχάνημα!»

Για το ποιοι ήταν καλύτεροι ηθοποιοί: «Νο.1 ο Τζιώλης. Ομορφόπαιδο, γράφει ωραία, είναι άνετος, χαρισματικός. Δεύτερος ο Καπίνο, ο πιο μικρός σε ηλικία, το `χε. Το τρίτο το συναγωνίζονται πολλοί. Αμα ήταν άλλα όσκαρ θα ήταν πρώτος ο Μανιάτης. Έτσι όπως παίζει και συμπεριφέρεται στο γήπεδο δεν έχει καμία σχέση. Πολύ σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος, μου έκανε μεγάλη εντύπωση».

Για το ότι έβγαλε καλό κλίμα της Εθνικής και για το ότι ξεπέρασαν το ταμπού που θέλουν τους παίκτες να κλωτσάνε μόνο το τόπι: «Θα το επιβεβαιώσω και μου είναι πολύ εύκολο να το πω. Το βρίσκω γενναίο εκ μέρους του χορηγού η συμμετοχή του σ' αυτήν την ιδέα. Θα μπορούσε να προκαλέσει σχόλια όπως κι έγινε. Βέβαια, με δεδομένο ότι ήταν μια καλή δουλειά».