Facebook Pixel Μια δίκαιη απόφαση για τον Σαβιόλα
| 2014-08-03 15:24:00

Μια δίκαιη απόφαση για τον Σαβιόλα

Μια δίκαιη απόφαση για τον Σαβιόλα

Ο Διονύσης Δελλής γράφει για το θέμα του Σαβιόλα και την λύση που πρέπει να βρεθεί για το καλό, τόσο της ομάδας, όσο και του παίκτη...

Προφανώς και η χθεσινή βραδιά άνηκε στον Δημήτρη Διαμαντάκο. Τον νεαρό φορ που αυτό το ταξίδι στην Αμερική δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ, ότι και αν ακολουθεί στην καριέρα του. Και ειδικά αυτό το φιλικό ματς με τους πρωταθλητές Αγγλίας είχε και άλλα ευχάριστα νέα, πάντα μιλώντας για τα πρόσωπα. Ο Γκαζαριάν ας πούμε στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ή ο Σάμαρης. Ή το ένα ακόμη καλό δείγμα του Ντοσεβί.

Έχουμε την εντύπωση όμως ότι τη πλέον ενδιαφέρουσα δοκιμή που επιχείρησε ο Μίτσελ κόντρα στη Σίτι, δεν είχε φόντο... ελληνικό ή «νεοφερμένων» αλλά αργεντίνικο. Η συνύπαρξη Σαβιόλα και Τσόρι στην ίδια 11άδα. Σε ένα κλασικό 4-4-2 με διαμάντι.

Και οι δύο στη θέση τους. Ο Τσόρι πίσω από τους επιθετικούς για το «παραπάνω» και ο Σαβιόλα σε ρόλο κλασικού «δεύτερου» σε μια θέση που υπήρξε... καθηγητής στην καριέρα του. Η συνεργασία των δύο, η ταχύτητα στη σκέψη και στις εναλλαγές της μπάλας, ο τρόπος με τον οποίο θέλησαν να λειτουργήσουν στο «τρανζίσιον» μέσα από ένα σχήμα που είναι ξεκάθαρα της... κόντρα μπάλας, πρέπει να ικανοποίησε τον Ισπανό σε αυτό το ένα ημίχρονο της δοκιμής. Είχε «στιγμές», είχε καλές ιδέες και καλή εκτέλεση. Και αυτό είναι που κρατά ένας προπονητής, είκοσι μέρες πριν από την έναρξη της σεζόν. Ας περιμένει άλλους επιθετικούς. Ας έχει κατά νου άλλη βασική διάταξη.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags