Αυτό που έκανε, δηλαδή, ο Στιλ του Παναθηναϊκού και έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει. Σε μια εύκολη φάση έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του με αποτέλεσμα ο Αστέρας να ισοφαρίσει το ματς. Τέτοιο γκολ σοβαρός γκολκίπερ δεν το τρώει. Ειδικά αν αγωνίζεται σε μια ομάδα που (λέει ότι) πάει για τον τίτλο.

Οι τερματοφύλακες κάνουν τη διαφορά σε έναν σύλλογο και ο Άγγλος, όσο φιλότιμος κι αν είναι, δείχνει ότι δεν μπορεί να αποπνεύσει ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του.

Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα, ο Στιλ είχε και μερικές καλές επεμβάσεις στον αγώνα. Αλλά το τέρμα που δέχθηκε από τον Σανκαρέ ήταν ευγενική χορηγία στον αντίπαλο. Τον κάρφωσε και ο Αναστασίου αμέσως μετά το παιχνίδι μιλώντας για γκολ-δώρο.