Η πρώτη… μεταγραφική μάχη μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, πριν καν η Ένωση επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ, φαίνεται πως βρήκε νικητή το Τριφύλλι και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Αναφερόμαστε φυσικά στην υπόθεση του Καλτσά, ο οποίος αν και «έπαιξε» για μήνες στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, τελικά συμφώνησε να φορέσει το καλοκαίρι τα πράσινα, αφού από εκεί δέχθηκε την καλύτερη προσφορά.

Η στήλη «Sportdog Penalty» που είχε γράψει ΠΡΩΤΗ για το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον άσο της Βέροιας, συμπληρώνει σήμερα πως όντως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κάνει πιο νωρίς κίνηση για τον Έλληνα άσο, όμως η προσφορά της δεν του έδειξε πως «καιγόταν» να τον κάνει δικό της…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Σκύλου, η ΑΕΚ για συμβόλαιο τριών χρόνων έδινε στον Καλτσά κλιμακωτά καθαρές ετήσιες αποδοχές 60.000 ευρώ, 70.000 και 100.000...

Αντίθετα η προσφορά του Παναθηναϊκού στον άσο της Βέροιας ήταν σχεδον τα διπλά και αυτός κλιμακωτά, χωρίς μπόνους. Η πράσινη προσφορά ξεκίναγε όμως από τις 120.000 ευρώ και λογικό ήταν να… ψήσει περισσότερο τον ποδοσφαιριστή.