Εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη στα Πράσινα, καθώς στο επίσημο ντεμπούτο του ήταν εξαιρετικός στο αδιάφορο ματς του Κυπέλλου με τα Χανιά, άνοιξε το σκορ στο 17' και έβγαλε το 0-2 στον Κλωναρίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως το Τριφύλλι δεν ήταν καλό, τα Χανιά πέτυχαν δύο γκολ (75' και 84') και πήραν την πρόκριση ως δεύτεροι στον Όμιλο, αφήνοντας εκτός Κυπέλλου τον Ολυμπιακό Βόλου που πέρασε με 0-2 από τον Παναιτωλικό.

Νίνης, λάθη και... πρόκριση!

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αυτό που κρατάει σίγουρα ο Γιάννης Αναστασίου, είναι η εξαιρετική εμφάνιση του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος μπήκε... φουριόζος και για 70 περίπου λεπτά που άντεξε, ήταν με διαφορά ο καλύτερος του γηπέδου. Ο νεαρός άσος μάλιστα, μόλις στο 3ο λεπτό έβγαλε ωραία ασίστ στον Καρέλη που δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 17' μετά από ωραία ενέργεια και σουτ, έγραψε το 0-1 και πανηγύρισε νωρίς – νωρίς το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του.

Οι Πράσινοι όμως συνέχισαν φουριόζοι και στο 29' μετά από ασίστ του Νίνη και τραγικά λάθη της αντίπαλης άμυνας, ο Κλωναρίδης από κοντά έκανε εύκολα το 0-2. Αυτό ήταν τελικά το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 39' Καρέλης και Κλωναρίδης έχασαν μοναδική διπλή ευκαιρία για να σκοράρουν...

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εξίσου δυνατά, απείλησε δύο φορές με Δώνη και Καρέλη, όμως μετά το 70'... έσβησε τις μηχανές λόγω αλλαγών και κούρασης του Νίνη. Τα Χανιά όμως βρήκαν την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουν, πίστεψαν στο θαύμα και δικαιώθηκαν. Στο 75' μετά από λάθος του Τριανταφυλλόπουλου ο Κρητικός έκανε το 1-2, στο 78' είχαν δοκάρι σε φάουλ του Γκότοβου, ενώ στο 84' ο Πάγκαλος έγραψε το 2-2 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, αφού με τον έναν βαθμό προσπέρασαν τον Ολυμπιακό Βόλου!

Τα αποτελέσματα

Χανιά – Παναθηναϊκός 2-2
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Βόλου 0-2

Η βαθμολογία

Παναθηναϊκός 7
Χανιά 5
Ολυμπιακός Βόλου 4
Παναιτωλικός 0

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΧΑΝΙΑ: Σικαλιάς, Παγώνης Αν., Μανωλάς, Γκότοβος, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Εσόνο (56’ Καραγιάννης), Καραλής (66’ Μαρτσάκης), Γκούμας (73’ Οικονομόπουλος), Πάγκαλος, Κρητικός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (71’ Μπαϊράμι), Λαγός (71’ Μπούι), Δώνης, Καρέλης, Νίνης, Ντίνας.