Τι έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ; Αγόρασαν όλοι μαζί ένα καινούριο μηχανάκι και του το έκαναν δώρο αφού το προηγούμενο... δύσκολα έβγαζε τη σεζόν και ο ΠΑΟΚ έχει πολλά ακόμη παιχνίδια να παίξει εκτός έδρας.

Για όσους γνωρίζουν την ιστορία του Φάνη, είναι γνωστό πως ο ευγενικός φίλαθλος δίνει πάντα το παρών στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της ομάδας από τους αγώνες της μακριά από την Τούμπα. Η εικόνα που δημιουργεί ο ίδιος είναι... «παράξενη», αφού συνήθως είναι μόνος στο χώρο υποδοχής και στη θέα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, φωνάζει και εμψυχώνει τον καθένα ξεχωριστά.

Είναι όμως και το παρουσιαστικό του που προσελκύει τα βλέμματα. Αρκετά ψηλός και «γεμάτος», προσπαθεί να ισορροπήσει στο μικροσκοπικό, παλιό μηχανάκι του (όχι περισσότερο από 50 κ.ε.) και όταν η ομάδα αποχωρεί με το πούλμαν, την ακολουθεί κρατώντας ένα τεράστιο λάβαρο το οποίο ανεμίζει. Η «τρέλα» του για τον ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλη που την περασμένη εβδομάδα έκανε 3μιση ώρες διαδρομή με το μηχανάκι να πάει στη Βέροια και άλλες τόσες να γυρίσει Θεσσαλονίκη. Και έφερε γούρι!

Οι παίκτες τον περιμένουν πάντα και ανταποδίδουν την αγάπη του. Συχνά τον πειράζουν κι όλας. Ο Ρατς τον λατρεύει, ο Κλάους του παίρνει το λάβαρο και το κρύβει... Ολοι μαζί αυτές τις μέρες, συγκέντρωσαν χρήματα με πρωτοβουλία του Κλάους και του αγόρασαν ένα ολοκαίνουριο μηχανάκι. Την είδηση διέδωσε η ΠΑΕ μέσω του λογαρισαμού της στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Έκπληξη στον Φάνη, ένα από τους πιο πιστούς φίλους του #PAOK έκαναν οι παίκτες της ομάδας. Του πήραν καινούριο μηχανάκι για τους ακολουθεί παντού #oneteam #onefamily»

Πηγή: paok24.com