Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή ημέρα:

"Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και των συνεργατών του πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας (16.03) στο γήπεδο της Τούμπας. Τον προπονητή στους ποδοσφαιριστές παρουσίασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης κι έπειτα από μια σύντομη ομιλία για τους στόχους της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, άρχισε η δουλειά, αφού ο χρόνος τρέχει αμείλικτα.

Στο τεχνικό επιτελείο θα βρίσκονται οι Δημήτρης Δανιηλίδης (γυμναστής), Δημήτρης Μούσιαρης (προπονητής τερματοφυλάκων), Γιάννης Βλάχος (ανάλυση αντιπάλων), Κυριάκος Τσιτιρίδης (ανάλυση Vis Track), ενώ τις επόμενες μέρες προστεθεί στο τιμ και ο βοηθός προπονητή.

Στην πρώτη του προπόνηση, ο Γεωργιάδης δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας με ασκήσεις για την κατοχή της μπάλας σε μικρό χώρο και σε καθεστώς πίεσης από τους αντιπάλους, ενώ πραγματοποιήθηκε και παιχνίδι σε μικρό γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα μειωμένης έντασης. Ο Φάνης Τζανδάρης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Χέντβιγκες Μαντούρο θεραπεία και μυική ενδυνάμωση.

Την Τρίτη (17.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια οι παίκτες που θα επιλέξει ο Γιώργος Γεωργιάδης θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace".