Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε γιατί αποφάσισε να διώξει τους Τζανδάρη, Κατσικά και Σπυρόπουλο από τον ΠΑΟΚ. 

"Εγώ το αποφάσισα, αυτό σας το εγγυώμαι. Με τον Σπυρόπουλο, ήταν δύσκολο να συνεχίσουμε μαζί, και το καταλαβαίναμε όλοι. Με τους άλλους δυο, έγινε μια τελευταία προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείχνει μια δυναμική. Παίκτες που δεν θέλουν να είναι εδώ, αρνούνται να συνεχίσουμε στην ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουν να παίζουν", τόνισε και ερωτηθείς γιατί δεν έκανε ότι η Ντόρτμουντ με τον Λεβαντόφσκι, όταν είχε "κλείσει" στην Μπάγερν, απάντησε:

"Το σκέφτηκα... Ζύγισα όλα τα δεδομένα και θεώρησα οτι είναι καλύτερο να μη παίξουν ξανά. Ίσως να δημιουργούσαν πρόβλημα, παρά να έδιναν λύσεις, διότι είμαστε στην Ελλάδα, και κάποια πράγματα είναι διαφορετικά εδώ".

Όσο για την επιστροφή του Τζαβέλλα και για το γεγονός ότι αμέσως έπαιξε με το που γύρισε στην ομάδα, είπε...

"Όντως, ήταν ίσως νωρίς να παίξει, αλλά η κατάσταση το έκανε έτσι. Η απόφαση επιστροφής του Τζαβέλλα ήταν δική μου. Θεωρώ ότι ο κάθε προπονητής πρέπει να παίρνει από τον κάθε παίκτη το 100%, και ο Τζαβέλλας έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα. Δεν θέλει να φύγει, δεν είναι όπως οι προηγούμενες περιπτώσεις. Γιατί να έχεις έναν τέτοιο παίκτη ανενεργό;".