Facebook Pixel Κι όμως, δεν είναι αστείο με Αφελάι!
| 2015-04-02 19:31:00

Κι όμως, δεν είναι αστείο με Αφελάι!

Κι όμως, δεν είναι αστείο με Αφελάι!

Μην γελάτε με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολλανδό άσο στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Διαβάστε τι συμβαίνει στο θέμα του SportDog...
 

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό και μάλιστα από γνωστές ιστοσελίδες, σύμφωνα με τα οποία ο Αφελάι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων ενόψει καλοκαιριού. Τι και αν στον Ολυμπιακό δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσφέρει τα ανεμενόμενα, ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για να επιστρέψει στο... top επίπεδο.

Βέβαια, η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή, καθώς ούτε ο Αφελάι είναι έτοιμος για το top επίπεδο ούτε και υπάρχουν τόσες μεγάλες ομάδες που «καίγονται» να τον αποκτήσουν. Ο Ολλανδός άσος έχει ένα καλό όνομα, ωστόσο οι εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια τον έχουν... ρίξει αρκετά, ενώ και η παρουσία του στο Λιμάνι, σίγουρα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα για τον ίδιο.

Για την ώρα μία πρόταση υπάρχει για τον Αφελάι, ωστόσο ο ατζέντης του είναι σίγουρος πως θα του βρει κάτι πολύ καλό για το καλοκαίρι και η αισιοδοξία αυτή μόνο τυχαία δεν είναι. Ο γνωστός μεγαλοατζέντης, Μίνο Ραϊόλα, έχει τα "κονέ" του και ξέρει πως μπορεί να τον πάει ακόμα σε κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα, οπότε μην ξαφνιαστείτε αν ακούσετε πως η επόμενη ομάδα του είναι από το «πάνω ράφι».

Εδώ ο Ραϊόλα έχει τρόπο και τον έχει κάνει βασικότατο στην Εθνική Ολλανδίας, σε μία μεταγραφή κάποιων εκατομμυρίων ευρώ θα κολλήσει...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags