Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται το τελευταίο διάστημα στην Ένωση, καθώς θέλουν να είναι έτοιμο το ρόστερ για την επόμενη σεζόν, η οποία θα τους βρει και πάλι στην Σούπερ Λιγκ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έτοιμη την λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους, ενώ καθημερινά λαμβάνουν νέες προτάσεις από μάνατζερ και ψάχνουν κι άλλες περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο. Στην ΑΕΚ θέλουν παίκτες που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά και οι οποίοι θα μπορούν από την πρώτη κιόλας μέρα να παίξουν στην αρχική ενδεκάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Βέβαια, στον Τύπο έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά ονόματα και το πιθανότερο είναι πως οι περισσότεροι δεν θα έρθουν στην Ελλάδα, ωστόσο υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί την ΑΕΚ, όμως η περίπτωσή του είναι αρκετά ακριβή.

Ο λόγος για τον Κρισλάν, ο οποίος ανήκει σε βραζιλιάνικη εταιρία μάνατζερ, που έχει 3 συνεταίρους και οι οποίοι πουλάνε μόνο το 50% της ιδιοκτησίας του 23χρονου παίκτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, εκτός από την Ένωση, για τον νεαρό άσο ενδιαφέρεται επίσης η Μπράγκα, αλλά και τρεις μεγάλες ομάδες από την Βραζιλία και δύο από το Μεξικό. Αν λοιπόν η ΑΕΚ θέλει να... τρέξει την συγκεκριμένη μεταγραφή, θα πρέπει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις για τον Κρισλάν ξεκινάνε από το μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ εμφανές πως έχουν διάθεση να πάνε τη μεταγραφή σε... πλειστηριασμό!


Δύσκολη λοιπόν περίπτωση και στην Ένωση θα δυσκολευτούν πάρα πολύ. Αυτοί πάντως που ξέρουν καλά τι γίνεται εντός της ομάδας, ισχυρίζονται πως οι πραγματικοί στόχοι του Δικεφάλου από το εξωτερικό, ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει στον Τύπο...

Μας... ξεφτίλισε στην Γερμανία ο Ντε Μπλάσις! Διαβάστε τι είπε για την Ελλάδα ΕΔΩ