Μίλησε για την πληρωμή των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο αλλά και ότι τελευταία φορά που πήγε στο γήπεδο, έστω και σε ηλικία 16 ετών, ήταν στην Τούμπα.
"Δεν ήταν φωτογραφική η ρύθμιση για τον Ιβάν Σαββίδη, την κάναμε για να διευκολύνουμε κι άλλους επιχειρηματίες. Είναι θετικό, γιατί ο ιστορικός σύλλογος γίνεται και πάλι φορολογικά ενήμερος.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητούσε διαφανείς λύσεις, χωρίς τις υπερβολικές προσαυξήσεις και είναι θετικό που ακολούθησε αυτή τη ρύθμιση", είπε αρχικά μέσω του "Metropolis 95,5" και συμπλήρωσε:
"Ο πατέρας μου είναι ΠΑΟΚ, αλλά εγώ ως πολιτικός είμαι υποχρεωμέενη να μην υποστηρίζω καμία ομάδα. Αλλά την τελευταία φορά που πήγα στο γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, ήταν στην Τούμπα, όταν ήμουν 16 ετών"