Από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Χοσέ Χολέμπας και με δεδομένο ότι μπορούσε να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα μετά από τις απαραίτητες ενέργειες, οι άνθρωποι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκαναν τότε ό,τι ήταν δυνατόν για να φορέσει τα γαλανόλευκα.

Και τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα για αρκετά χρόνια ο Χοσέ να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα, σε μία θέση μάλιστα που δεν περισσεύουν κιόλας οι καλοί παίκτες.

Σημερινό ρεπορτάζ της "SportDay", όμως, αποκαλύπτει ότι μετά από εισήγηση Καραγκούνη και απόφαση Μαρκαριάν, o Xοσέ "κόπηκε" από την προεπιλογή για το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε και το φιλικό που ακολουθεί με την Πολωνία στο Γκντανσκ.

Ο λόγος είναι ότι δεν είχε αγωνιστεί στο ματς με τους Ούγγρους, επειδή είχε δηλώσει ότι δεν είχε προπονηθεί κανονικά με τη Ρόμα. Αλλά την επόμενη μέρα έδωσε το παρών κανονικά σε παιχνίδι της ομάδας του!

Στην Εθνική έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί του, αλλά αυτό το διάστημα θέλουν παίκτες που να δίνουν το 110% σωματικά και ψυχικά για την ομάδα...