Facebook Pixel "Kατά 99% θα παίζουμε τη νέα χρονιά στη Football League, αν..."
| 2015-05-28 21:53:00

"Kατά 99% θα παίζουμε τη νέα χρονιά στη Football League, αν..."

"Kατά 99% θα παίζουμε τη νέα χρονιά στη Football League, αν..."

Στην προπόνηση του Αρη βρέθηκε ο Αλεξ Κάλας, άρτι αφιχθείς από την Αθήνα. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος των κιτρίνων, ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για τις επαφές που είχε στη πρωτεύουσα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά

« Η εντύπωση που αποκόμισα από τη συνάντηση που είχα τόσο με τον κ. Κοντονή, όσο και με άλλους παράγοντες στην Αθήνα, είναι ότι εφόσον τηρηθεί η νομιμότητα, τότε κατά 99% θα παίζουμε τη νέα χρονιά στη Football League. Ο νόμος είναι σαφής, δίκαιος και δεν σηκώνει παρερμηνείες, όμως θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες ημέρες ακόμη. Εώς τότε, σας ζητώ να μείνετε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνετε και στο τέλος να είστε σίγουροι πως θα δικαιωθούμε όλοι μας», τόνισε μιλώντας τους στα ελληνικά.

Ο κ. Κάλας, ίσως για πρώτη φορά, επέρριψε ευθύνες στους παίκτες , έστω και εμμέσως: « Θέλω να σας πω, πως εγώ από την πλευρά μου τη δουλειά μου την έκανα. Αυτό όμως που είδα από εσάς, στο τελευταίο παιχνίδι για παράδειγμα στην Ελευθερούπολη, δεν μου άρεσε καθόλου. Όμως δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω, γιατί δεν θέλω να σας στενοχωρήσω».

Τον λόγο πήρε και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος είπε: « Δεν αλλάζει κάτι, συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Νομίζω πως στο διάστημα 12-16 Ιουνίου, με την επικύρωση, δηλαδή των βαθμολογιών θα ξέρουμε περισσότερα για το που πάει το πράγμα».

Πηγή: novasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags