Δεν κατάφερε να βγάλει απόφαση σήμερα η ΕΕΑ για την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός σύμφωνα με την οποία η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να βρίσκεται στα κουπόνια του στοιχήματος εξ αιτίας ασυμβίβαστου που κατά τη γνώμη τους προκαλείται λόγω της σχέσης του Δημήτρη Μελισσανίδη με τα διοικητικά της «Ένωσης» και της ταυτόχρονης παρουσίας του γιου του στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ.

Κατά την ψηφοφορία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το συγκεκριμένο θέμα, οι ψήφοι ήταν 3-3, με ένα μέλος (την Ειρήνη Μαρούδα) να ψηφίζει λευκό!

Επειδή λοιπόν δεν υπήρξε απόφαση, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την προσεχή Τρίτη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα βρεθεί ενώπιον της επταμελούς επιτροπής για περαιτέρω εξηγήσεις...

 

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

2. Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αναβολή για την Τρίτη 28.07.15 ώρα 12:00, προκειμένου να κληθεί ο κ. Δ. Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής προς παροχή διευκρινήσεων.