Σαν βόμβα έπεσε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η πληροφορία ότι επενδυτής από τη Σιγκαπούρη, θέλει να ασχοληθεί με την "Ένωση"!

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Πίτερ Λιμ, ιδιοκτήτη της Βαλένθια, που το όνομά του φιγουράρει στη λίστα με τους 1000 πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η "SportDay" σήμερα, πηγή της JP Morgan (εταιρείας που διαχειρίζεται τα επενδυτικά κεφάλαια του Λιμ) επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον και παρουσιάζει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δράσης.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν άμεσα επαφές, ακόμα και εντός του Αυγούστου, για να φανεί αν υπάρχει σημείο επαφής με την ΑΕΚ, αφού πρώτα γίνει η έρευνα αγοράς, μεελτηθούν στοιχεία της ΠΑΕ κ.λπ!

Ο Λιμ έχει αποφασίσει να επενδύσει αποκλειστικά σε αθλητικές δραστηριότητες ένα χαρτοφυλάκιο ύψους 1 εκ. ευρώ και πλην της Βαλένθια, που έχει αγοράσει από πέρσι, φαίνεται ότι θέλει να εμπλακεί και με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεποτάζ, ο επιχειρηματίας από τη Σιγκαπούρη είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εμπλοκής σε άλλη μία ελληνική ομάδα, αλλά τελικά κατέληξε στην ΑΕΚ.

Η ιδέα του για να ρίξει κεφάλαια στον ελληνικό αθλητισμό προέρχεται από την εποχή πριν από την οικονομική κρίση, αλλά αυτό που δεν διευκρινίζει το δημοσίευμα, είναι αν πιθανή εμπολοκή του Λιμ σημαίνει και παράλληλη αποχώρηση του Μελισσανίδη!

Γιατί ο επιχειρηματίας από τη Σιγκαπούρη δεν είναι σίγουρο ότι θέλει να γίνει απλά ένας συμμέτοχος, δεδομένου ότι οι επενδύσεις του είναι πολλών εκ. ευρώ...