Παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στην Ελλάδα και αποθεώθηκε από τους φίλους της Ένωσης που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, παρότι βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού.

Η μεταγραφή του Αργεντινού παικταρά έχει ενθουσιάσει την κιτρινόμαυρη εξέδρα, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή δεν ήταν η τελευταία δυνατή μεταγραφή της ΑΕΚ!

Στην Ένωση εδώ και λίγες ημέρες έχουν αποφασίσει πως θα κινηθούν για μία ακόμα καλή περίπτωση και πιο συγκεκριμένα, για την απόκτηση ενός επιθετικούς, ο οποίος μάλιστα θέλουν να είναι καλύτερος από τον Κρισάντους και πιο... ήρεμος από τον Τζιμπούρ.

Μάλιστα, πολλοί εκτιμούν πως η μεταγραφή του φορ θα είναι ίδιας δυναμικής με αυτή του Μπουονανότε, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τον «ντόρο» που έγινε με τον «νάνο», είναι αποφασισμένος να κάνει άλλο ένα δώρο στους οπαδούς της ομάδας.

Δεν είναι τυχαίο το όνομα του Μπερμπάτοφ που κυκλοφόρησε την Παρασκευή. Το όνομα του Βούλγαρου δεν παίζει πολύ δυνατά, καθώς είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, ωστόσο η Ένωση ψάχνει αντίστοιχους ποδοσφαιριστές, δηλαδή επιθετικό από το... πάνω ράφι!


*** Εντυπωσιακή... κατρακύλα για Έλληνα διεθνή! Το μεγαλύτερο ταλέντο, δεν είχε ούτε μία σοβαρή πρόταση. Κλικ ΕΔΩ