Facebook Pixel Μπούρμπος: «Θέλω να δώσω αποδείξεις»
| 2015-08-25 15:55:00

Μπούρμπος: «Θέλω να δώσω αποδείξεις»

Μπούρμπος: «Θέλω να δώσω αποδείξεις»

Σε μια καλύτερη χρονιά από την περσινή για τον ίδιο, αλλά και τον Παναθηναϊκό, που είναι το σημαντικότερο, στοχεύει ο Χρήστος Μπούρμπος. Μιλώντας στη NOVA μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι ο ανταγωνισμός που υπάρχει φέτος θα κάνει καλό σε όλους, αλλά πάνω απ' όλα στο σύνολο.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Κάθε αρχή και έναρξη του πρωταθλήματος σίγουρα είναι δύσκολη και ειδικά σε μια έδρα σαν τον Παναιτωλικό. Προερχόμασταν από κάποια κακά αποτελέσματα, σίγουρα η ομάδα ήταν πιεσμένη, ήθελε το αποτέλεσμα πάση θυσία. Θεωρώ ότι παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι ότι δείξαμε όλα τα παιδιά θέληση να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτό φάνηκε και ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε και το ανατρέψαμε και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει κι άλλο γκολ. Τίποτα, απλά πρέπει να δούμε κάποια καλά στοιχεία από αυτό το παιχνίδι, απ' τη νοοτροπία μας κυρίως για να τα έχουμε στη συνέχεια μαζί μας».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός τιμωρείται στις ελάχιστες στιγμές αδράνειάς του:
«Εντάξει, είναι κάτι το οποίο το έχουμε αντιμετωπίσει και πέρσι και έχουμε ένα μικρό θεματάκι εκεί πέρα. Σίγουρα δουλεύουμε, εντάξει αυτό εξαρτάται απ' τον καθένα, απ' τη συγκέντρωση που θα δείξει. Κοιτάξτε, είναι γραφικό να λέμε συνέχεια ότι δεν έχουμε την τύχη μαζί μας, αλλά κάποιες φορές έτσι είναι, αυτή είναι η αλήθεια. Το σημαντικό, όμως, όπως είπα και πάλι είναι ότι η ομάδα κέρδισε και ας παίζει και χειρότερο ποδόσφαιρο, το σημαντικό είναι να κερδίζει και να παίρνει βαθμούς».

Για το ότι έτσι, με τις νίκες και όχι απαραίτητα με το καλό ποδόσφαιρο, κερδίζονται οι τίτλοι:
«Αυτό ακριβώς».

Για το αν το πρωτάθλημα είναι ένας απ' τους στόχους του Παναθηναϊκού:
«Κοιτάξτε, η ομάδα, όπως είπαμε και πέρσι, θεωρώ ότι και φέτος συνεχίζουμε με τον ίδιο σκοπό, να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος μακάρι να είμαστε τόσο ψηλά και να είμαστε άξιοι να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Σημαντικό είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως είπαμε, είτε με καλό, είτε με κακό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε βαθμούς. Και στο τέλος εύχομαι να είμαστε αρκετά ψηλά, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε τον τίτλο».

Για το αν ήταν και νίκη ψυχολογίας αυτή επί του Παναιτωλικού ενόψει της ρεβάνς με την Καμπάλα:
«Κοιτάξτε, σίγουρα θέλαμε τη νίκη, αλλά για μένα ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο έδειξε η ομάδα, είναι η θέληση, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα. Δείξαμε ομοιγένεια, θεωρώ ότι ο ένας βοηθούσε τον άλλον. Είναι ένα στοιχείο το οποίο μας ψιλοέλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια και μ' αυτό πρέπει να πορευθούμε, ώστε να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Θεωρώ ότι αν δείξουμε αυτά τα στοιχεία, η ομάδα δε θα' χει κάποιο πρόβλημα».

Για το τι διαφορετικό περιμένει σε σχέση με το ματς στο Μπακού:
«Εντάξει, ο αντίπαλος μπορεί να παίξει όπως αυτός πιστεύει. Θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι το συγκεκριμένο εξαρτάται καθαρά από εμάς. Και πολλά παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα θεωρώ ότι εξαρτώνται αποκλειστικά από την απόδοσή μας και θεωρώ ότι θα' χουμε και εκεί μια καλή απόδοση και η ομάδα θα περάσει στους ομίλους».

Για το ότι φέτος υπάρχει ανταγωνισμός στη θέση του:
«Σίγουρα δεν είχα ρυθμό, δεν είχα παίξει, είχα και έναν τραυματισμό, ο οποίος με άφησε κάπως πίσω. Δουλεύω αρκετά και στις προπονήσεις. Θέλω να κάνω μια καλύτερη πορεία απ' την περσινή, θεωρώ ότι η περσινή με αδικεί απ' αυτά που μπορώ να αποδώσω. Θέλω να αποδείξω πράγματα κυρίως στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τις δυνατότητές μου. Τώρα ο ανταγωνισμός, σίγουρα όταν υπάρχει ανταγωνισμός δουλεύεις περισσότερο και σε κάνει να βελτιώνεσαι. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα, θεωρώ ότι όποιος βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση να παίζει και να κερδίζει η ομάδα, είναι το σημαντικότερο απ' όλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags