Facebook Pixel Δήλωση Ατζαγκούν για τους οπαδούς!
| 2015-09-27 21:23:00

Δήλωση Ατζαγκούν για τους οπαδούς!

Δήλωση Ατζαγκούν για τους οπαδούς!

Διαβάστε τι είπε ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πλατανιά για την στάση των "πράσινων" οπαδών και τις αποδοκιμασίες τους κατά την διάρκεια και στο τέλος του ματς.

«Ηταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς., αλλά το σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι πιστεύω πως θα πηγαίνουμε καλύτερα», είπε αρχικό Νιγηριανός ο οποίος στη συνέχεια τόνισε:

«Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα. Ίσως δεν πιέσαμε τόσο πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πάλι αξίζει να σταθούμε στους τρεις βαθμούς».

Οσο για το παιχνίδι στην Ξάνθη; «Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πως θα κάνουμε κάτι καλό στην Ξάνθη. Και όπως και πριν, παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές παίζεις καλά, κάποιες άσχημα, αλλά αυτό που θα έλεγα για ακόμα μία φορά σήμερα, είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Τέλος ο Ατζαγκούν αναφέρθηκε και στις αποδοκιμασίες προς τον προπονητή. «Είναι φυσιολογικό αυτό. Οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να έχουν την δική τους άποψη, αλλά θα πρέπει να δείχνουν και υπομονή», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags