Αν πρέπει ντε και καλά να κρατήσουμε κάτι από το 6-0 απόψε του Ολυμπιακού με τα Χανιά (πέρα από την πρόκριση των ερυθρολεύκων στους "8" του Κυπέλλου) είναι η μεγάλη διάθεση που έδειξε για πρώτη φορά ο Πουλίδο (σκόραρε, κέρδισε πέναλτι, έδωσε ασίστ), αν και ίσως δεν είναι αρκετό για να μείνει στον Πειραιά. Ο έτερος ορεξάτος του Ολυμπιακού, Ερνάνι, ήταν και μεγάλος άτυχος, καθώς στη φάση του 5-0 τραυματίστηκε-μάλλον σοβαρά- στο γόνατο... Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν το είδαν αγγαρεία κάτι που ευχαρίστησε τον κόσμο αλλά και τον προπονητή του.

Έβαλε τέσσερα, μπορούσε άλλα τόσα!

Δεν αντέχει σε κριτική το ματς στο πρώτο μέρος, καθώς ο ορεξάτος Ολυμπιακός έβαλε τέσσερα γκολ, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι με τον Φουστέρ. Στο 4` μόλις ο νεαρός Ζντιέλαρ άνοιξε το σκορ και στο 12` ο Κασάμι με μονοκόμματο βολέ διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων. Ο Μπριλάκης στο 14` είχε δοκάρι με ωραίο σουτ μες στην περιοχή και στο 19` έκανε πέναλτι στον Πουλίδο! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φουστέρ με τον Πρίφτη να αποκρούει.

Στη συνέχεια, ο Πουλίδο στο 36` σε μια κόντρα έδωσε την ασίστ στον Σεμπά για το 3-0, ενώ στο 45` πάλι ο Κασάμι από κοντά διαμόρφωσε το 4-0. Πολύ καλοί οι Πουλίδο και Ερνάνι που έχασαν ευκαιρίες για να μεγαλώσουν περισσότερο το σκορ, αφήνοντας σίγουρα ικανοποιημένους τον Μάρκο Σίλβα.

Γκολ ο Πουλίδο!

Όσο και να θες να δείξεις στον προπονητή σου πράγματα με το σκορ 4-0 από το πρώτο ημίχρονο και την πρόκριση εξασφαλισμένη από τα Χανιά, είναι δύσκολο να παίξεις στην... τσίτα. Πάντως ο Σίλβα πέρασε στο β` μέρος Μανιάτη και Σάλιακα και ο Πουλίδο κυνηγούσε με... μανία και το γκολ, αλλά δεν το πέτυχε ούτε στην ευκαιρία του στο 57`.

Το μόνο ενδιαφέρον ως το τέλος ήταν το πόσο θα έγραφε το ταμπλό, με τον Πουλίδο τελικά να πετυχαίνει το γκολ που τόσο έψαχνε στο 73` για το 5-0. Το δυσάρεστο ήταν οτι τραυματίστηκε ο Ερνάνι που έγινε αλλαγή σφαδάζοντας και με κλάματα... Το τελικό 6-0 έγραψε ο Φουστέρ στο 90` και εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι!

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί (46' Σάλιακας), Αυλωνίτης, Μποτία, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Κασάμι (46' Μανιάτης), Φουστέρ, Σεμπά, Ερνάνι (λ.τ. 76' Μανθάτης), Πουλίδο.

ΑΟ Χανιά (Γιάννης Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης (46' Φυνικάκης), Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Χατζηλιάδης 46' Μπουζούκης), Γκέσιος, Τσούτσης, Άλβες, Ρίκκα, Λίτα, Νύκταρης (72' Σάντερσον).

Γκολ: 4' Ζντιέλαρ, 12' & 45' Κασάμι, 36' Σεμπά, 73' Πουλίδο, 90' Φουστέρ / -

Κάρτες: 38' Κασάμι / 20' Μπριλάκης, 57' Λίτα