Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου τέθηκαν αντιμέτωποι με τον δεύτερο της βαθμολογίας Νέστο και φρόντισαν από νωρίς να δείξουν τις προθέσεις τους: στο 17΄ ο Πόι έφτασε κοντά στο 1-0, όμως η προβολή του πέρασε λίγο έξω, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το φάουλ του Κόκε στο 38'.

Ένα λεπτό αργότερα, πάντως, το ματς έγειρε προς την πλευρά των γηπεδούχων... επικίνδυνα: ο Τάτος έκανε την ατομική ενέργεια, ο Παυλακάκης τον ανέτρεψε και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο αρχηγός του Άρη από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0.  

Ο Άρης μπήκε χαλαρά στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα για ένα τέταρτο να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και να επιτρέπει στον Νέστο να ψάχνει την ισοφάριση.

Η είσοδος του Νλουντούλου υπήρξε καθοριστική καθώς βοήθησε πολύ την ομάδα του επιθετικά. Οι κίτρινοι έγιναν πολύ επιθετικοί αλλά όχι και αποτελεσματικοί. Τα λεπτά περνούσαν και όσο το σκορ ήταν στο 1-0 παρέμενε και το άγχος. Λύση, μία ακόμη, έδωσε ο Καπνίδης στο 78’ όταν και με σουτ έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» τη νίκη του Άρη.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (75' Ντούνης), Ρόβας, Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι (56' Εν'Λουντουλού), Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος, Καζναφέρης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαβασιλείου):Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Τσίτσι, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος, Αβογιάν, Λαζαρίδης (43' Λασπατζής), Κούτεφ, Ζγκούρη