Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Αρκάντιους Μίλικ είναι το μεγάλο αστέρι του Άγιαξ. Μάλιστα, αυτό φάνηκε στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, όπου ελλείψει του Πολωνού, ο "Αίαντας" παρουσιάστηκε ανέμπνευστος επιθετικά και παραχώρησε ισοπαλία στην ελληνική ομάδα.

Γράφεται εδώ και πολλές μέρες ότι ο Μίλικ είναι κοντά στη Νάπολι ώστε να καλύψε το κενό του Γκονζάλο Ιγκουαΐν και υπάρχει αναβρασμός και ερωτηματικά σχετικά με το αν ο Πολωνός θα προλάβει το παιχνίδι της Τούμπας πριν υπογράψει στους "παρτενοπέι".

Πριν από λίγες ημέρες, ο μάνατζερ του 22χρονου δήλωνε πως ο πελάτης του θα αγωνιστεί κανονικά στην Τούμπα, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή δεδομένων, αν ισχύει το ρεπορτάζ των Ιταλών.

Συγκεκριμένα,. το "Sky Italia" υποστηρίζει πως ο Μίλικ... έκανε τη χάρη στον ΠΑΟΚ να τα βρει με τη Νάπολι πριν από τη ρεβάνς! Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πολωνός θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο, ενλω η μεταγραφή του θα κοστίσει στους Ιταλούς 30 εκατομμύρια ευρώ!

Φυσικά, αν αυτή η εξέλιξη επιβεβαιωθεί, ο Μίλικ δεν πρόκειται να είναι παρών ούτε στον επαναληπτικό της Τούμπας κάνοντας το έργο του ΠΑΟΚ σαφώς πιο εύκολο!