Η είδηση είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο η τελευταία δήλωση του Μίχαελ Σκίμπε στην "Πράσινη" δείχνει τις προθέσεις τόσο του ίδιου, όσο και της Εθνικής για... συνεργασία.

Ο λόγος για τον Κάρλος Ζέκα του Παναθηναϊκού, για τον οποίο υπάρχει πλέον μεγάλη πιθανότητα να τον δούμε με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, καθώς είναι επιθυμία του Πορτογάλου, αλλά και του Σκίμπε να ντυθεί στα "γαλανόλευκα".

Ο αρχηγός των Πράσινων είναι από το 2011 στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο ψυχωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ στην μεσαία γραμμή της Εθνικής ομάδας.

Για αυτό το λόγο ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε συζήτηση με τον Στραματσόνι, εκφράζοντάς με σιγουριά ότι περιμένει τον Ζέκα το προσεχές διάστημα στην Ελλάδα.

«Περιμένω και από εσάς κάποιον παίκτη το προσεχές διάστημα. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Ζέκα. Δεν υπάρχει παίκτης στην Ελλάδα με τον σωματότυπο και τα τρεξίματά του», φέρεται να είπε ο Σκίμπε στον Στραματσόνι.

Πάντως, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ζέκα έχει καταθέσει, ήδη, τα χαρτιά του για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη με την περίπτωσή του.