Στην αποκάλυψη ότι έκανε ένεση για να συνεχίσει λόγω των πόνων που ένιωθε στον αυχένα στο ημίχρονο του κρίσιμου αγώνα με την Κύπρο προέβη ο Βασίλης Τοροσίδης!

Ο αρχηγός της Εθνικής μας απέδειξε το πάθος και την αυταπάρνηση που τον διακατέχει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τονίζοντας ότι κατέφυγε σε αυτή τη λύση, κάτι που κάνει σπάνια, για να βοηθήσει την ομάδα.

Τελικά, ο «Τόρο» άντεξε σε εκείνο το παιχνίδι μέχρι το 69’ προτού γίνει αλλαγή, ενώ απόψε αγωνίστηκε ξανά κόντρα στο Γιβραλτάρ και μάλιστα σκόραρε το πρώτο γκολ της Ελλάδας!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Ήταν μια ψύξη, την είχα 3-4 μέρες που την είχα πριν από τον αγώνα με την Κύπρο. Είχα ενοχλήσεις από το 20ό λεπτό. Έκανα ένεση στο ημίχρονο. Σήμερα αισθανόμουν καλύτερα, έπαιξα και νικήσαμε".

Για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ:

«Έτυχε να είμαι εγώ στη φάση του 32', όταν σκόραρα. Η γενική εικόνα, ήταν εικόνα ομάδας. Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά το 4-0 είναι θετικό αποτέλεσμα. Να δούμε την κλήρωση και ό,τι γίνει.

Το καταφέραμε να γίνουμε η παλιά Εθνική, αυτή μέχρι το Μουντιάλ του 2014. Ξαναβρήκαμε την ταυτότητά μας. Αν το θέλει ο Θεός θα το καταφέρουμε. Μπαίνουμε σε γερές βάσεις για το Euro του 2020».

Για τα μπαράζ:

«Αν εμείς είμαστε 100% αυτόν που θα μας έρθει, θα πάμε καλά. Την πιστεύω την Εθνική στα δύσκολα. Θέλουμε γεμάτο Καραϊσκάκη. Δεν είναι μόνο για εμάς. Η Εθνική θα περάσει για την Ελλάδα».