Συνεχώς στην επικαιρότητα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, λόγω των καλών εμφανίσεών του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως λόγω του γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Σερβίας στο παιχνίδι με τη Γεωργία, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του για το Μουντιάλ της Ρωσίας.
Ο Σέρβος επιθετικός έχει αρχίσει να κάνει απόσβεση στον Δικέφαλο και μάλιστα ορισμένα δημοσιεύματα από τον ελληνικό Τύπο ανέφεραν πως η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και όχι στα 7 εκατ. που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος.
Παρόλα αυτά, μια πώλησή με αυτό το ποσό μοιάζει φοβερά φιλόδοξη, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν έχει πουλήσει παίκτη του τόσο ακριβά ο ΠΑΟΚ. Οι ακριβότερες είναι του Λούκας Πέρεθ με 7,5 εκατομμύρια ευρώ, του Αντελίνο Βιεϊρίνια με 3,6 εκατ. ευρώ και του Ρόμπερτ Μακ με 3,5.
Αν, μάλιστα, ανατρέξουμε στις πιο ακριβές μεταγραφές που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα θα παρατηρήσουμε ότι μόνο τέσσερις ξεπέρασαν τα +7 εκατ. ευρώ και αυτές είναι των Σάμαρη, Μήτρογλου, Μανωλά και Ρέτσου, όλες από τον Ολυμπιακό. Αυτό έχει αιτιολόγηση, καθώς οι Ερυθρόλευκοι φρόντιζαν πρώτα να «χτίζουν» σχέσεις με μάνατζερ και σκάουτς και ύστερα να πουλάνε τα μεγαλύτερα περιουσιακά τους στοιχεία με το... αζημίωτο.
Γίνεται κατανοητό, λοιπόν, πως για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αλλάξει ήδη 12 ομάδες στην καριέρα του, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον παραχωρήσει σε τόσο υψηλή τιμή. Ο Πρίγιοβιτς θα πάει Μουντιάλ, αν και μάλλον δεν θα είναι βασικός, όμως παίζει στο -χαμηλού επιπέδου- ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ δεν τσεκάρεται συχνά σε διεθνές επίπεδο, όπως συμβαίνει με παίκτες του Ολυμπιακού.
Ακόμη και να περιμένει το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ για να τον πουλήσει, ευελπιστώντας σε καλό Μουντιάλ, φαντάζει πολύ δύσκολο να φτάσει πρόταση 10 εκατ. ευρώ, όποιος κι αν έχει αναλάβει να «τρέξει» την περίπτωσή του, την ώρα που στον Δικέφαλο «καίγονται» για μια μεγάλη πώληση προκειμένου να φέρουν στα ίσα τα έξοδα με τα έσοδά τους.
Ούτε η παρουσία του Φάλι Ραμαντάνι στην υπόθεση φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, καθώς ο γνωστός ατζέντης δεν έχει δουλέψει ποτέ μια μεταγραφή από Ελλάδα στο εξωτερικό και ο λόγος είναι το ελάχιστο κέρδος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ. Ο Ραμαντάνι πήρε το «οκ» από τον ΠΑΟΚ να δουλέψει την υπόθεσή του, ο ίδιος είπε πως θα φέρει 5 εκατ. ευρώ από την Άϊντραχτ, όμως ο Βόσνιος είναι ακόμα στη Θεσσαλονίκη...
Κι όσο για το μεγάλο deal για τον Παναγιώτη Ρέτσο; Η δουλειά που έγινε στην περίπτωση του νεαρού πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού ανήκει εξ' ολοκλήρου στον Πολ Κουτσολιάκο, άσχετα αν προσπάθησε να αναμιχθεί σε αυτή και ο Ραμαντάνι.
Πόσα «πιάνει» ο Πρίγιοβιτς στην αγορά - O μεγαλομάνατζερ και ο... Ολυμπιακός
Sportdog Team
| 13/10/17 - 09:38
Τα δεδομένα για τον Σέρβο άσο που «βγαίνει στο σφυρί» απ' τον Δικέφαλο.