Νέος γύρος στην υπόθεση του Χουλτ στον Παναθηναϊκό, καθώς κάποιοι... ανακάλυψαν σήμερα περίεργη συμπεριφορά από τον μάνατζέρ του!

Θέμα που είχε αναλύσει από το περασμένο καλοκαίρι το sportdog.gr, όταν είχαμε δημοσιεύσει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την προσφυγή του. 

Η οποία προσφυγή, σύμφωνα με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, "αποφασίστηκε" στα γραφεία της ΑΕΚ ενόσω «τελείωνε» την υπόθεση του Τρίστασον ο μάνατζερ Νταλίν, κοινός αντζέντης των δύο παικτών! 

Ο Χουλτ είχε φοβερή πρόταση στα χέρια του, αλλά όχι από Άντερλεχτ όπως είχε γραφτεί!

Από την Τουρκία και την Κόνιασπορ ήταν το ενδιαφέρον, έχοντας ήδη κάψει την πρόταση που είχε φέρει ο Τοπίδης.

Ο Χουλτ πίεζε να μείνει ελεύθερος, με κάθε τρόπο, αλλά τελικά δεν του έκατσε. Εξασφάλισε βέβαια ένα πολύ καλό συμβόλαιο, ως βάση για το επόμενο προφανώς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αποχωήσει ως ελεύθερος. Δεν θα γίνει ποτέ αυτό!

Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα στον Παναθηναϊκό, οι Πράσινοι θα φροντίσουν τον Χουλτ να τον έχουν πληρωμένο.
 
Και σίγουρα, η «συμπεριφορά Νταλίν» δεν είναι σημερινό, τωρινό, ούτε καν... εποχικό φαινόμενο!