Με την Εθνική Ελλάδας να ψάχνει ουσιαστικά ένα… θαύμα, καθώς χρειαζόταν τρία γκολ επί της Κροατίας στο τελευταία τέταρτο, ο Μίκαελ Σκίμπε έκανε την τελευταία του κίνηση, χρησιμοποιώντας την τρίτη αλλαγή της ομάδας για να βάλει στο ματς τον Δημήτρη Πέλκα αντί του Κώστα Μήτρογλου στο 78’.

Ωστόσο, το ιδιαίτερο στοιχείο της αλλαγής αυτής είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν ήταν αμιγώς απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή και του τεχνικού τιμ, αλλά σε αυτή συμμετείχε και ο… Βασίλης Τοροσίδης!

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ που κάλυπτε τον πάγκο της Εθνικής στην τηλεοπτική μετάδοση της Cosmote TV, οι άνθρωποι της αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος συμβουλεύτηκαν τον αρχηγό της ομάδας.

Αρχικά, ο πάγκος ρώτησε τον έμπειρο δεξιό μπακ εάν άντεχε να συνεχίσει, μιας και προερχόταν από τραυματισμό πριν το παιχνίδι. Ο αρχηγός απάντησε ότι μπορεί να συνεχίσει και στη συνέχεια προέβη σε μια… μίνι ενημέρωση για την κατάσταση των συμπαικτών του και το ποιος ήταν πιο κουρασμένος, ώστε να αντικατασταθεί.

Τελικά, η ιδιότυπη αυτή συζήτηση κατέληξε στο ότι ο Κώστας Μήτρογλου ήταν αυτός που έμοιαζε πιο καταπονημένος. Ο Σκίμπε πέρασε στο ματς τον Πέλκα και ο επιθετικός της Μαρσέιγ πήγε στον πάγκο εμφανώς κουρασμένος και ταλαιπωρημένος, όπου δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Γερμανού τεχνικού για την προσπάθειά του.