Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιχείρηση «σκούπα» στον Ολυμπιακό - Αυτοί «τελειώνουν», ακόμα και επτά οι αποχωρήσεις
| 2018-01-11 08:06:00

Επιχείρηση «σκούπα» στον Ολυμπιακό - Αυτοί «τελειώνουν», ακόμα και επτά οι αποχωρήσεις

Sportdog Team
Επιχείρηση «σκούπα» στον Ολυμπιακό - Αυτοί «τελειώνουν», ακόμα και επτά οι αποχωρήσεις

Ποιος ανοίγει το χορό και ποιοι ακολουθούν;

Σύμφωνα και με τον Κώστα Καραπαπά, πρώτο μέλημα στον Ολυμπιακό πλέον είναι οι αποχωρήσεις ορισμένων παικτών που δεν υπολογίζονται πλέον και καλούνται να βρουν τον επόμενο σταθμό στις καριέρες τους. 

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν έξι ποδοσφαιριστές, με τον Μπεν να είναι ο πρώτος που είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Πειραιώτες αναμένεται βάλουν στα ταμεία τους σχεδόν 500.000 ευρώ από την πώληση του διεθνούς φορ από τις Κομόρες που θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Σέρβους και θα λάβει συνολικά πάνω από 1 εκατ. ευρώ. 

Ο επόμενος που συζητάει με ομάδα για να αποχωρήσει είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία όμως δεν θέλει να δώσει χρήματα και να έχει επαφές ταυτόχρονα με τον Γιακούμπα Σιλά του Παναθηναϊκού

Επόμενος στη λίστα είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος χθες αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και ίσως αυτό να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τα «ερυθρόλευκα». Ο Πορτογάλος μπακ δεν θέλει να πάει στην Τουρκία ενώ ενδιαφέρον για εκείνον φαίνεται πως υπάρχει από την Ισπανία αλλά και από ομάδες της πατρίδας του. 

Ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με τον Μποτία, ο οποίος για δεύτερο σερί ματς έμεινε εκτός 18άδας, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα κόντρα στη Λαμία, καθώς απουσιάζει ο Σισέ

Στη λίστα των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται είναι και ο Γιάγκος Βούκοβιτς, αν και ο Όσκαρ Γκαρσία έχει πει πως θέλει να δει όλο το υλικό προτού λάβει τις τελικές του αποφάσεις. 

Την ίδια στιγμή, παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με τους Σεμπά και Φελίπε Πάρντο, οι οποίοι φέρονται να έχουν δεχθεί κρούσεις από Κίνα και Αργεντινή, αντίστοιχα, όμως δεν φαίνεται πως «ψήνονται» να αποχωρήσουν. Αν φύγει ένας από τους δύο δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί άμεσα το θέμα του Μπάμπα της Σεντιν Ετιέν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags