Ένα απίθανο σενάριο κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις κινήσεις που έγιναν στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο Λέο Μπονατίνι, ως αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ, το περασμένο καλοκαίρι.

Και λέμε «απίθανο» γιατί ποτέ στην πραγματικότητα οι «πράσινοι» δεν ασχολήθηκαν σοβαρά με τη συγκεκριμένη περίπτωση και ούτε καν μπήκαν ποτέ στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για τον νεαρό σέντερ φορ!

Ο παίκτης όντως είχε «γυαλίσει» στον τότε τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε, καθώς όταν ρωτήθηκε η τιμή του η απάντηση που πήραν οι «πράσινοι» από την ομάδα του παίκτη ήταν… 5 εκατ. ευρώ!

Όπως, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό ο 23χρονος φορ διαγράφηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το μυαλό των ανθρώπων του Τριφυλλιού και δεν έγινε καμία προσπάθεια να βρεθεί φόρμουλα για την απόκτησή του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του Λέο Μπονατίνι, ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε «παίξει» παλαιότερα επί Μάρκο Σίλβα και για τον Ολυμπιακό, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να πάρει ο πελάτης του μεταγραφή στην Ελλάδα, ενημερώνοντας πως η επόμενη ομάδα του πελάτη του θα ήταν στην Αγγλία, όπως και έγινε δηλαδή, παίρνοντας μεταγραφή στη Γουλβς…