Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελαμένος» Αλαφούζος, φοβερά πράγματα με τον Ταϊλανδό - Τι «μπλοκάρει» το deal και τινάζονται όλα!
| 2018-05-02 10:38:00

«Τρελαμένος» Αλαφούζος, φοβερά πράγματα με τον Ταϊλανδό - Τι «μπλοκάρει» το deal και τινάζονται όλα!

του Νίκου Στεργίου
«Τρελαμένος» Αλαφούζος, φοβερά πράγματα με τον Ταϊλανδό - Τι «μπλοκάρει» το deal και τινάζονται όλα!

Βράζουν στον ΠΑΟ πριν την άφιξη του Παϊρότζ. Διαβάστε τι έγινε…

Σε τεντωμένο σχοινί παραμένει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, καθώς ακόμα δεν έχει έρθει στην Αθήνα ο Παϊρότζ Πιέγκμπονσαντ, προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για την αγορά της «πράσινης» ΠΑΕ.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα φτάσει στην Ελλάδα μέχρι την Παρασκευή και πως μέχρι το Σάββατο θα έχει γίνει το κρίσιμο ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο του Τριφυλλιού.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο νυν ιδιοκτήτης του συλλόγου παραμένει ιδιαίτερα επιφυλακτικός σχετικά με τις προθέσεις του επίδοξου επενδυτή και δεν κρύβει στο περιβάλλον του ότι δεν είναι σίγουρος πως θα επιτευχθεί συμφωνία, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται τελευταία ότι θα πέσουν οι υπογραφές μετά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Το αφεντικό της «πράσινης» ΠΑΕ διακρίνει ότι από την πλευρά του Ταϊλανδού γίνεται προσπάθεια να «περάσουν» συγκεκριμένοι όροι για να γίνει το deal, προφανώς μέσω διαρροών, κάτι που τον κάνει πολύ διστακτικό ενόψει των τελικών συζητήσεων.

Όχι ότι είναι απαισιόδοξος πως οι διαπραγματεύσεις θα καταλήξουν σε ναυάγιο, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πολύ επιφυλακτικός με όσα του μεταφέρονται για τον Παϊρότζ Πιέγκμπονσαντ, αλλά και όσα ο ίδιος αντιλαμβάνεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Εξάλλου, δεν ισχύει αυτό που γράφεται συνεχώς για απευθείας επαφή των δύο πλευρών. Δεν υπάρχει, δηλαδή, άμεση επικοινωνία ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ταϊλανδό επιχειρηματία κι αυτό οπωσδήποτε μεγαλώνει την ανησυχία που μπορεί να υπάρχει στην πλευρά του αφεντικού του Παναθηναϊκού.  

Όσον αφορά τα εμπόδια που φαίνεται ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή για να ολοκληρωθεί το deal, αυτά δεν αφορούν αποκλειστικά τον επιμερισμό των χρεών, όπως κυκλοφορεί συνεχώς στα Μέσα. Υπάρχουν κι άλλα σοβαρά ζητήματα και εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν στη συνάντηση των δύο πλευρών και ένα από τα κυριότερα προβλήματα έχει να κάνει με τη φετινή χρήση της ΠΑΕ, που προκάλεσε αρκετές ζημίες, οι οποίες μεταφέρονται αναγκαστικά και στη νέα σεζόν, άρα και στην πλάτη του νέου επενδυτή.

Παράλληλα, αυτό που αγχώνει ιδιαιτέρως τον Γιάννη Αλαφούζο είναι ο χρόνος. Πλέον, τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, δεν υπάρχει άλλος χώρος για ελιγμούς και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι σχεδόν «υποχρεωμένος» να συμφωνήσει τον Παϊρότζ Πιέγκμπονσαντ, ακόμα κι αν η τελική συμφωνία δεν είναι ισοβαρής για τις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags