Facebook Pixel Sportdog.gr | Ασύλληπτα πράγματα σε ελληνική ομάδα - Τον «τελείωσαν» μέσα στο αεροπλάνο!
| 2018-06-09 20:28:00

Ασύλληπτα πράγματα σε ελληνική ομάδα - Τον «τελείωσαν» μέσα στο αεροπλάνο!

Sportdog Team
Ασύλληπτα πράγματα σε ελληνική ομάδα - Τον «τελείωσαν» μέσα στο αεροπλάνο!

«Άκυρο» και σε γνωστό παράγοντα. Διαβάστε στο Sportdog.gr

Ένα τρομερό θρίλερ, με απίστευτο παρασκήνιο και πρωταγωνιστές δύο προπονητές και δύο παλιούς μάνατζερ και νυν παράγοντες, εξελίχθηκε πριν από λίγες ημέρες σε σουπερλιγκάτη ομάδα, που έψαχνε εναγωνίως για νέο κόουτς, μετά από πολλές «χυλόπιτες». 

Προφανώς και αναφερόμαστε στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου μπορεί ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης να έκανε την έκπληξη την τελευταία στιγμή και τελικά να ανακοίνωσε τον Βαλεριέν Ισμαέλ, ωστόσο λίγες ώρες πριν την παρουσίασή του, όχι μόνο μίλαγε με άλλον προπονητή, αλλά είχαν συμφωνήσει μαζί του και μάλιστα του είχαν βγάλει και εισιτήρια για την Ελλάδα.

Ο λόγος για τον επίσης Γερμανοτραφή, 48χρονο Ουκρανό, Βίκτορ Σκρίπνικ, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής στις ομάδες νέων της Βέρντερ Βρέμης, αλλά και στην πρώτη ομάδα. Ο Βίκτορ Σκρίπνικ, με τις 24 συμμετοχές και τα δυο γκολ στην εθνική Ουκρανίας, έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής στη Βέρντερ από το 1996 έως το 2004, όπου από την θέση του μεσοαμυντικού είχε 138 συμμετοχές και 7 γκολ, όντας συμπαίκτης με τον Άγγελο Χαριστέα. Αμέσως μετά, μόλις κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ανέλαβε τους νέους της Βέρντερ, ενώ για δυο χρόνια (2014-2016) διατέλεσε προπονητής της πρώτης ομάδας, με τον Γερμανοϊρανό, Αλεξάντερ Νούρι, να τον διαδέχεται.

Ο Βίκτορ Σκρίπνικ, λοιπόν, μπορεί να ήταν χωρίς ομάδα από το 2016, όμως μετά από πρόταση-εισήγηση του πρώην παράγοντα του Άρη και νυν μάνατζερ και «στενό φίλο» (σ.σ. διαψεύδουν στη Ριζούπολη πως θα έχει ρόλο στην ΠΑΕ) του Μονεμβασιώτη, Γιάννη Κόντη όχι μόνο μίλησε με τον Απόλλωνα, αλλά έφτασαν και σε συμφωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ουκρανός κόουτς είχε βγάλει και εισιτήρια για Ελλάδα και ενημερώθηκε πως τελικά του… έφαγε τη θέση ο Ισμαέλ, λίγο πριν ξεκινήσει η πτήση για Αθήνα!

Όσον αφορά τον νέο προπονητή του Απόλλωνα, τον Βαλεριέν Ισμαέλ, αποτελεί επιλογή – πρόταση του Γιώργου Τσέλιου, ο οποίος φαίνεται πως έχει σημαντικό ρόλο πλέον στον Απόλλωνα και αποφασίζει σχεδόν για όλα και κάπως έτσι… έκοψε και την πρόταση του Κόντη, κυριολεκτικά την τελευταία στιμή!

Ο Τσέλιος, που ήταν διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος το διάστημα 2006-2008, δηλαδή κατά τη διάρκεια της «χρυσής» εποχής Τσακίρη στα ιδιοκτησιακά των «κυανέρυθρων», γνωρίζεται εδώ και αρκετά χρόνια με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη κι έτσι προέκυψε ο ερχομός του στη Ριζούπολη. Ο εν λόγω μάνατζερ (παλιότερα είχε  ως πρωτοκλασάτο όνομα του γραφείου του τον Φετφατζίδη), εξάλλου, διατηρεί στενή φιλική σχέση με τον ισχυρό άνδρα των «κυανόλευκων», ο οποίος φαίνεται πως τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags