Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μεγάλο ταλέντο που δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό - Γιατί του έριξαν «άκυρο» - Το σκέφτηκαν καλά;
| 2018-09-03 09:30:00

Το μεγάλο ταλέντο που δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό - Γιατί του έριξαν «άκυρο» - Το σκέφτηκαν καλά;

του Νίκου Στεργίου
Το μεγάλο ταλέντο που δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό - Γιατί του έριξαν «άκυρο» - Το σκέφτηκαν καλά;

Ακόμα ένα σπαρταριστό μεταγραφικό παρασκήνιο στο Sportdog.

Παρότι το φετινό καλοκαίρι ήταν δύσκολο μεταγραφικά για τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν υπήρχε το μπάτζετ και φυσικά οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έπρεπε να κινηθούν και βάσει των περιορισμών που είχε ο σύλλογος, ήταν ιδιαίτερα πλούσιο τόσο σε κινήσεις όσο και σε σενάρια. 

Οι Πράσινοι απέκτησαν πολλούς παίκτες, κυρίως ελεύθερους και νεαρής ηλικίας, ενώ παράλληλα ακούστηκαν πάρα πολλά ονόματα που είτε απασχόλησαν αλλά η υπόθεσή τους δεν προχώρησε είτε απλά ήταν... δουλειές μάνατζερ και απλά προτάθηκαν στο Τριφύλλι.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η υπόθεση του Πάνου Αρμενάκα, του νεαρού Ομογενή, που αγωνίζεται ως εξτρέμ και προτάθηκε στους Δώνη – Νταμπίζα, καθώς έψαχναν παίκτη για την συγκεκριμένη θέση μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. 

Ο 20χρονος ακραίος γεννήθηκε στην Αυστραλία από Έλληνες γονείς, ενώ σε μικρότερη ηλικία θεωρήθηκε από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, περνώντας μάλιστα από τις ακαδημίες των Μπαρτσελόνα και Μίλαν. Στα 13 του, το 2011 πήγε στη Μπρέσια όπου έμεινε για έναν χρόνο κι ακολούθως στη Γουότφορντ (2012), παραμένοντας ως το 2014, πριν μετακομίσει στην Ουντινέζε. Τρία χρόνια αργότερα έγινε επαγγελματίας με τον ιταλικό σύλλογο, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στη βελγική Τούμπιζε, μετρώντας έξι συμμετοχές. 

Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην καριέρα του, ο Αρμενάκας το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πτώση και δεν είναι τυχαίο πως δεν έπιασε ούτε στην άσημη Τούμπιζε, ενώ πλέον η Ουντινέζε σκέφτεται είτε να τον δώσει πάλι δανεικό ή ακόμα και να τον αφήσει ελεύθερο, αφού δεν βλέπει πλέον κάποια προοπτική στο πρόσωπό του. 

Παρόλα αυτά, οι μάνατζέρ του προσπάθησαν να τον «σπρώξουν» στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν έπεισαν τους Δώνη και Νταμπίζα. Προφανώς, για αυτό και το όνομά του... εξαφανίστηκε σχεδόν αμέσως από τον Τύπο. 

Στα βιντεάκια πάντως... πετάει! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags