Facebook Pixel Πάλι δάκρυσε ο Κούγιας!
| 2011-08-30 12:57:00

Πάλι δάκρυσε ο Κούγιας!

Πάλι δάκρυσε ο Κούγιας!

Με ...φόρα, δάκρυα κι άλλες πολλές ...ομορφιές, που συνάδουν με το κλίμα των τελευταίων μηνών στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της Ηλιούπολης και του ισόβιου αποκλεισμού του Γιώργου Τσακογιάννη.

Την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά ο Αλέξης Κούγιας που κατέθεσε ως μάρτυρας και κατά τη διάρκεια της εκδίκασης οι τόνοι ανέβηκαν με τον Κούγια να υποστηρίζει ότι τον απειλούσαν, εκβίαζαν αυτόν και την οικογένειά του με αποτέλεσμα να βουρκώσει και να διακοπεί η υπόθεση για λίγο!

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τρόπο που ενεργούσε η σπείρα και η Ηλιούπολη έπαιρνε τα ματς. Οσον αφορά στον Γιώργο Τσακογιάννη, δεν έχει γίνει μεταγωγή του από τις φυλακές. Εκπροσωπείται από τον δικηγόρο του κ. Μαρκουλάκο κι επιχειρείται να μείνει προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό κι όχι στα Τρίκαλα.

Πριν από την υπόθεση της Ηλιούπολης, ξεκίνησε με αίτημα αναβολής η υπόθεση του Ηρακλή, καθώς εξετάζεται η υπόθεση της πλαστογραφίας. Μετά την δικαίωση στο διαιτητικό δικαστήριο η υπόθεση επανεξετάζεται στο εφέσεων.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του «γηραιού», Καϋμακάμης, Γρηγορίου δεν πρόλαβαν να μελετήσουν την υπόθεση και ζήτησαν αναβολή. Το δικαστήριο δεν έδωσε αναβολή κι αμέσως μετά θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Στα γραφεία της δευτεροβάθμιας επιτροπής βρίσκονται και πολλοί εκπρόσωποι του Αστέρα Τρίπολης με τους διοικητικούς ηγέτες και το νομικό επιτελείο των Αρκάδων να βρίσκεται εκεί.

Ο Κούγιας πάντως αναφέρθηκε και στον Αστέρα Τρίπολης, χαρακτηρίζοντάς τον ως «μια από τις πιο βρώμικες ομάδες του πρωταθλήματος»...

Η μέρα αναμένεται μεγάλη...

Πηγή: sentragoal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags