Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αήττητος Σπάτων: Με σούπερ Πρίγιοβιτς – Καρέλη σκόρπισε 6-0 τον Αήττητο Σπάτων
| 2018-12-20 19:04:00

Δεν… χαρίζεται ο φετινός ΠΑΟΚ – Με σούπερ Πρίγιοβιτς – Καρέλη σκόρπισε 6-0 τον Αήττητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν… χαρίζεται ο φετινός ΠΑΟΚ – Με σούπερ Πρίγιοβιτς – Καρέλη σκόρπισε 6-0 τον Αήττητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδανικό αντίο στο 2018 για τον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ - Αήττητος Σπάτων: Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη χρονιά ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά την αναβολή της αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ, το ματς με τον Αήττητο Σπατών για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ήταν και το τελευταίο του για την σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, παρά τις σχετικές αλλαγές στην ενδεκάδα του, επικράτησε άνετα με 6-0 του Αήττητου εκτός έδρας και κλείδωσε την πρώτη θέση στον όμιλο με επτά βαθμούς. Σε εξαιρετική κατάσταση ήταν ο Καρέλης, που σημείωσε δύο γκολ, τα πρώτα του με τον ΠΑΟΚ, ενώ χατ-τρικ έκανε ο Πρίγιοβιτς που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Δίχτυα βρήκε και ο Κάνιας, ο οποίος όμως αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το φινάλε.

Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό ο Καρέλης, για να διπλασιάσει στο 26΄ ο Κάνιας. Το 0-3 σημείωσε ο Πρίγιοβιτς στο 62΄, ο Καρέλης ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ στο 74΄ και ο πρώτος σκόρερ του «Δικεφάλου», Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τα τέρματά του στο 84ο και 85ο λεπτό, χάρις στα οποία έφτασε στο χατ-τρικ.

Στο... παρασκήνιο του αγώνα, ξάφνιασε η παραίτηση του τεχνικού της ομάδας των Μεσογείων, Απόστολου Χαραλαμπίδη, λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Οι συνθέσεις: 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Χριστόπουλος): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς (46΄ Κολλαράς), Ηρακλής, Σταματάκης, Γροντής, Κασνέτσης, Χατζηιωαννίδης, Μάγκας (58΄ Κατσέρης), Καλογέρης, Βούκοβιτς (62΄ Κοκκόρης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Κρέσπο (67΄ Λύρατζης), Χατσερίντι, Μαλεζάς, Τόσκα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (64΄ Μπαλογιάννης), Ουάρντα, Καρέλης, Λημνιός, Άκπομ (46΄ Πρίγιοβιτς).



 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags