Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτσι "έκλεψε" τον Ροντρίγκο από Πόρτο και ΑΕΚ - Ο ρόλος του Τεϊσέιρα στη μεταγραφή
| 2019-06-06 23:15:00

Αυτός έκανε το "μπαμ" - Ήταν... τελειωμένος - "Έφαγε" την Πόρτο - "Αφεντικό" στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτός έκανε το "μπαμ" - Ήταν... τελειωμένος - "Έφαγε" την Πόρτο - "Αφεντικό" στην Τούμπα!

Σούπερ ανατροπή. Τον "προσκυνάει" ο Σαββίδης. Παρασκήνιο-φωτιά.

ΠΑΟΚ: Αποτελεί κάτι σαν νόμο στις μεταγραφές, στις σχέσεις των ομάδων με τους μάνατζερ. Μπορεί να περνάνε από χίλια κύματα, μπορεί να δοκιμάζονται, μπορεί να είναι ακόμη και… ανύπαρκτες, ένα deal όμως, κοινώς τα χρήματα, είναι ικανά να αλλάξουν άρδην το τοπίο.

Και τι δεν ακούσαμε και διαβάσαμε το προηγούμενο διάστημα αναφορικά με τους λόγους της μη ανανέωσης του Φερνάντο Βαρέλα. Στο επίκεντρο -μεταξύ άλλων- και ο μάνατζερ του Αφρικανού στόπερ, ο οποίος αξίωνε την προβλεπόμενη προμήθεια του προκειμένου να συναινέσει στην επέκταση συμβολαίου του πελάτη του, κάτι που στον Δικεφάλου, θεωρώντας πως και ο ίδιος κάνει παιχνίδι στην πλάτη του συλλόγου, αρνούνταν πεισματικά.

Τελικά, η ανατροπή έγινε, ο Βαρέλα ανανέωσε και αυτομάτως, το στάτους του Αντόνιο Τεϊσέιρα, άλλαξε. Αφενός πήρε αυτά που ζητούσε (και κάτι περισσότερο μάλιστα…), αφετέρου εξασφάλισε ένα ακόμη επικερδές deal, αφού αυτός είναι ο μάνατζερ που εκπροσωπεί και τον Ροντρίγκο Σοάρες, τον 26χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, ο οποίος από χτες το βράδυ, σύμφωνα με τη διαρροή που έγινε από τους πρωταθλητές, βρίσκεται μιαν ανάσα μακριά από την υπογραφή του στους "ασπρόμαυρους".

Ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την ενίσχυση του ρόστερ των νταμπλούχων, αφού βάζουν στο ρόστερ τους έναν από τους καλύτερους (αν όχι τον καλύτερο) δεξιό μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, παίζοντας μάλιστα με τη φανέλα της άσημης Τσάβες και "κλέβοντας" τον ουσιαστικά από την Πόρτο, η οποία επίσης τον εξέταζε.

Παράλληλα κατάφεραν και επικοινωνιακό χτύπημα στην ΑΕΚ, η οποία ανεξαρτήτως των πιθανοτήτων της (και εδώ μάλλον το πρόβλημα δημιουργήθηκε περισσότερο επικοινωνιακά, παρά ρεαλιστικά…) παρουσίαζε τον Ροντρίγκο ως βασικό μεταγραφικό της στόχο μόνο και μόνο για να τον δει να καταλήγει τελικά στην Τούμπα (εξ ου και η αναδίπλωση, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας ΠΑΟΚ - Ροντρίγκο για "στροφή"της ΑΕΚ στον Παουλίνιο, έναν άλλο δεξιό μπακ από μια ακόμη πιο  μέτρια ομάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, την Τσάβες).

Παράλληλα φυσικά με το συγκεκριμένο deal όχι απλώς αποκαταστάθηκαν πλήρως, αλλά έγιναν σχέσεις… λατρείας οι οργισμένες μέχρι και πριν δύο εβδομάδες σχέσεις των νταμπλούχων με τον Τεϊσέιρα, ο οποίος -πέραν του συλλόγου- προφανώς και είναι ο μεγάλος κερδισμένος από την τακτική που ακολούθησε όλο αυτό το διάστημα στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα, αφού όχι μόνο πήρε αυτό που ήθελε, αλλά φέρνει τελικά και δεύτερον πελάτη του στην Τούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση... ΣΟΚ από Λουτσέσκου - Δεν κάνει άλλη μεταγραφή - Διώχνει το μεγάλο "κανόνι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags