Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Έγινε... ΠΑΟΚ η ΑΕΚ - Έφερε τον Παουλινιο ο "τελειωμένος" - "Καθάρισε" με Σιμοες - Απίστευτη κωλοτουμπα
| 2019-06-07 21:57:00

Έγινε... ΠΑΟΚ η ΑΕΚ - Έφερε Παουλίνιο ο "τελειωμένος" - "Καθάρισε" με Σιμόες - Απίστευτη κωλοτούμπα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έγινε... ΠΑΟΚ η ΑΕΚ - Έφερε Παουλίνιο ο "τελειωμένος" - "Καθάρισε" με Σιμόες - Απίστευτη κωλοτούμπα

Όπως έγινε για Βαρέλα. Ήταν στην μπούκα. Ούτε ο... Μελισσανίδης!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Τα λέγαμε και μετά την ιστορία της ανανέωσης του Φερνάντο Βαρέλα με τον ΠΑΟΚ. Πως δηλαδή, ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια του «δικεφάλου» ενόσω προσπαθούσε να πείσει τον Αφρικανό στόπερ να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ο μάνατζερ δηλαδή του ποδοσφαιριστή, Αντόνιο Τεϊσέιρα, μετατράπηκε σε… συνεργάτη.

Και κάπως έτσι, από εκεί που ο ατζέντης, σε κάθε ευκαιρία, με κάθε τρόπο και αφορμή, έβγαινε… σέντρα από διαρροές των νταμπλούχων, πως είναι αυτός δηλαδή που εξαιτίας των αξιώσεων του φρενάρει τη συμφωνία με τον Βαρέλα, έφτασε, μετά την τελική ανατροπή να φέρνει και άλλον παίκτη στην Τούμπα, τον δεξιό  μπακ Ροντρίγκο.

Κάτι ανάλογο, έτσι για να επιβεβαιωθεί το πόσο ευμετάβλητες είναι αυτές οι σχέσεις στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συνέβη και με το πρώτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, τον Παουλίνιο. Ο ατζέντης που τον έφερε στην Αθήνα, αυτός που τον εκπροσωπεί είναι ο Κιμ Ριμπέιρο, ο ίδιος δηλαδή άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Αντρέ Σιμόες. Και αυτός στον οποίο οι άνθρωποι της Ενωσης, από το περασμένο καλοκαίρι όταν ξεκίνησαν τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας, χρέωναν… αδιαλλαξία και εκτός πραγματικότητας αξιώσεις για χάρη του πελάτη του. 

Απαιτήσεις που κατέληξαν στην ουσιαστικά διακοπή οποιασδήποτε σχέσης μεταξύ των δύο πλευρών, που έφερε και τον Σιμόες εκτός ομάδας λίγο πριν τον Δεκέμβριο, με τη συνέχεια να δίνεται από την «αδυναμία» του Ριμπέιρο να φέρει ικανοποιητική πρόταση για τον πελάτη του προκειμένου να αποχωρήσει από την ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο (κάτι που επίσης του χρεώθηκε από ανθρώπους της ΑΕΚ). Και έτσι, φτάσαμε στο σημείο όπου ο ίδιος ο Σιμόες το πήρε πάνω του, βγήκε από τον… πάγκο και υπέγραψε νέο συμβόλαιο, γεγονός που συνέβαλλε και στην αποκατάσταση των σχέσεων, αλλά και του στάτους στα ενδότερα του συλλόγου,  για τον ίδιο τον Ριμπέιρο.

Τρανή απόδειξη η εμπλοκή του (παρότι δεν ήταν η μοναδική…) στο deal με τον Παουλίνιο…
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ - Το πήρε απόφαση ο Καρντόσο - Αυτόν τον Έλληνα "τελειώνει"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags