Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις στον Άρη μετά την ΑΕΚ! Το πήρε πάνω του ο Χαριστέας, εγκρίνει ο Καρυπίδης
| 2020-02-17 21:58:00

Εξελίξεις στον Άρη μετά την ΑΕΚ! Το πήρε πάνω του ο Χαριστέας, εγκρίνει ο Καρυπίδης

Sportdog Team
Εξελίξεις στον Άρη μετά την ΑΕΚ! Το πήρε πάνω του ο Χαριστέας, εγκρίνει ο Καρυπίδης

Οι άνθρωποι του Άρη βάζουν μπροστά την επόμενη κίνηση.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ και τα παράπονα για τη διαιτησία, οι άνθρωποι του Άρη βλέπουν την ομάδα ημέρα στην ομάδα και δη τι μέλλει γενέσθαι με τον Μίκαελ Ένινγκ.

Ο Άγγελος Χαριστέας το είχε ουσιαστικά αποκαλύψει από το βράδυ της Κυριακής (16/2), μιλώντας στην "Αθλητική Κυριακή". Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Καρυπίδης, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Μίχαελ Ένινγκ στην τεχνική ηγεσία και υπάρχει διάθεση για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Μια συνεργασία που ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη και (αρχικά) εκπνέει στο τέλος της φετινής σεζόν.

«Ο Ένινγκ ήταν η πρώτη μου επιλογή από την ημέρα που ήρθα στον σύλλογο. Ήταν ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο γιατί τον πιστεύω και συνεχίζω να τον πιστεύω, όπως κι αυτός εμένα. Έχει καλή χημεία με τους παίκτες, νομίζω ταιριάζει πολύ στην φιλοσοφία που θέλουμε να χτίσουμε σαν Άρης. Γενικότερα, είμαι ευχαριστημένος και ο κόσμος τον έχει αποδεχθεί γιατί πέρα από τις νίκες, είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, δουλεύει πολύ. Η ζωή του είναι ο Άρης όλο το 24ώρο και όλοι μαζί θα τον βοηθήσουμε να μείνει εδώ, να δει το πλάνο μας, το μελλοντικό μας σχέδιο, έχουμε ωραία πράγματα να κάνουμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Χαριστέα.

Ο σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας στον τελικό του 2004, έκανε πρόταση στον Ένινγκ για διετή επέκταση του συμβολαίου, με τον πρώην τεχνικό της Νυρεμβέργης να δεσμεύεται για νέα συζήτηση με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags