Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης – Ολυμπιακός: Αποκάλυψη για Μαρινάκη: Αγοράζει κι άλλη ομάδα – Τόσα χρήματα δίνει για να κλείσει το deal!
| 2020-03-18 21:16:00

"Αγοράζει κι άλλη ομάδα ο Μαρινάκης – Τόσα χρήματα δίνει για να κλείσει το deal" - Άμεση διάψευση!

Sportdog Team
"Αγοράζει κι άλλη ομάδα ο Μαρινάκης – Τόσα χρήματα δίνει για να κλείσει το deal" - Άμεση διάψευση!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα στο εξωτερικό, τι απαντούν στο Λιμάνι.

Βαγγέλης Μαρινάκης – Ολυμπιακός: Την πρόθεσή του Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτήσει και τρίτο ποδοσφαιρικό σύλλογο μετά τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ αποκαλύπτει δημοσίευμα του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, η γαλλική ιστοσελίδα «le10sport.com» αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως το «αφεντικό» των Πειραιωτών έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά της Τρουά. Μία πρόταση η οποία αγγίζει τα 12.000.000 ευρώ και αναμένει την απάντηση του προέδρου του γαλλικού συλλόγου, Ντανιέλ Μαζονί.

Να σημειωθεί πως όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση στο Λονδίνο στις αρχές Μαρτίου, πριν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος.

Η Τρουά βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στη Β’ κατηγορία της Γαλλίας και διεκδικεί την άνοδο, αφού είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Λοριάν μετά από 28 αγωνιστικές.

** Από τον Ολυμπιακό πάντως διαψεύδουν το συγκεκριμένο θέμα και δηλώνουν άγνοια για το αν έχει γίνει μία τέτοια κίνηση. Να επισημάνουμε ότι για την αγορά της Τρουά είχε ενδιαφερθεί ο Κινεζοαμερικάνος πρόεδρος της Μπάρνσλεϊ. Τώρα φέρεται να κινείται για την αγορά της γαλλικής Τουλούζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags