Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Αυτός "τρώει" τον Πασχαλάκη - Του δίνουν χοντρά λεφτά
| 2020-04-10 20:58:00

Αυτός "τρώει" τον Πασχαλάκη - Του δίνουν χοντρά λεφτά - Απίθανη επιστροφή - "Δώρο" τον Μανδά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτός "τρώει" τον Πασχαλάκη - Του δίνουν χοντρά λεφτά - Απίθανη επιστροφή - "Δώρο" τον Μανδά!

ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Εκτιμάται ως δεδομένο πως βασική μεταγραφική προτεραιότητα του ΠΑΟΚ εν όψει του ερχόμενο καλοκαιριού, είναι η προσθήκη ενός τερματοφύλακα. Και όχι… όποιου και όποιου, αλλά ενός που θα είναι αδιαμφισβήτητα βασικός, τελειώνοντας τον ανταγωνισμό για τη θέση, η οποία ειδικά στη φετινή σεζόν δημιούργησε αρκετά προβλήματα – αγωνιστικά και όχι μόνο… - στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Κατά καιρούς συντηρείται το όνομα του ταλαντούχου 18χρονου Χρήστου Μανδά του Ατρομήτου. Η αλήθεια είναι πως ο μικρός εννοείται πως βρίσκεται στις λίστες όλων των «μεγάλων» της Super League, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αφενός στον Δικέφαλο θεωρούν πως είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος βασικού στην Τούμπα, αλλά και πως υπάρχει η δυνατότητα να αγοραστεί από τον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες θα απαιτήσουν ένα ποσό που (ακόμη και λόγω κορωνοϊού) κρίνεται μάλλον υπερβολικό για τα οικονομικά δεδομένα των νταμπλούχων. Υπάρχει η αίρεση της αξιοποίησης έμψυχων ανταλλαγμάτων, αλλά η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα προχωρήσει αυτή η περίπτωση. Και πιθανότατα… οποιαδήποτε περίπτωση!

Ο λόγος; Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή έχει τέσσερα ενεργά συμβόλαια τερματοφυλάκων! Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκης που αποτέλεσαν τους εναλλάξ φετινούς βασικούς στο ρόστερ του, αμφότερους έχοντας δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο, αλλά και τους δανεικούς Ρέι και Μελίσσα!

Του Αργεντινού το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’21, κάτι που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας πως μπορεί και να λυθεί ευκολότερα, ωστόσο οι απολαβές του είναι οι μεγαλύτερες από κάθε άλλον από το καρέ των κίπερς της ομάδας. Θα ήθελαν πολύ στον «δικέφαλο» να βρεθούν προτάσεις για τους δύο ή τρεις εξ αυτών, ή έστω μια φόρμουλα συναινετικών «διαζυγίων», αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Και όσο δεν φαίνεται, εύλογα, δεν μπορεί να γίνει κουβέντα για απόκτηση και πέμπτου τερματοφύλακα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έλληνα παικταρά φέρνει ο Σαββίδης – Έκανε… όργια φέτος – Κίνηση με υπογραφή Πάμπλο Γκαρσία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags