Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δυο εβδομάδες άδεια στους ξένους παίκτες της ομάδας προκειμένου να μεταβούν στις πατρίδες τους έδωσαν οι Ερυθρόλευκοι.
| 2020-04-13 09:19:00

Μεγάλη κίνηση από Ολυμπιακό – Αυτοί έφυγαν από Ελλάδα – Τότε επιστρέφουν!

Sportdog Team
Μεγάλη κίνηση από Ολυμπιακό – Αυτοί έφυγαν από Ελλάδα – Τότε επιστρέφουν!

Ολυμπιακός: Δυο εβδομάδες άδεια στους ξένους παίκτες της ομάδας προκειμένου να μεταβούν στις πατρίδες τους έδωσαν οι Ερυθρόλευκοι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη “Livesport” οι Πορτογάλοι, Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο και Καφού, μαζί με τον Αχμέντ Χασάν και τον Μπρούνο Γκασπάρ νοίκιασαν αεροπλάνο και ταξίδεψαν στη Λισαβόνα και από εκεί μετέβησαν στις κατοικίες τους στην Ιβηρική. Ο δε Γκιλιέρμε φέρεται να ταξίδεψε οικογενειακώς για την Βραζιλία, ενώ ο Εμρέ Μορ πέταξε για την Κοπεγχάχη όπου βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι.

Όπως διευκρινίζεται στο δημοσίευμα εκεί θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασης που τους έχει ανατεθεί και πρόκειται να επιστρέψουν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου.

Οι προπονήσεις στην Ελλάδα δεν αναμένεται να ξεκινήσουν νωρίτερα από τα μέσα Μαΐου λόγω του κορωνοϊού και έτσι με την επιστροφή τους θα μπουν στις 14 μέρες καραντίνας που θα απαιτηθεί, σύμφωνα με την σχετική υγειονομική οδηγία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags