Facebook Pixel Κυριάκος Θωμαΐδης: Αποκάλυψη Θωμαΐδη για πρόταση Μαρινάκη και όπλο Σαββίδη – "Στημένο αυτό το ματς του Ολυμπιακού"
| 2020-05-30 19:30:00

Αποκάλυψη Θωμαΐδη για πρόταση Μαρινάκη και όπλο Σαββίδη – "Στημένο αυτό το ματς του Ολυμπιακού"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Θωμαΐδη για πρόταση Μαρινάκη και όπλο Σαββίδη – "Στημένο αυτό το ματς του Ολυμπιακού"

Κυριάκος Θωμαΐδης: Σε συνέντευξή του στην διαδικτυακή εκπομπή beterades στο youtube, ο Κυριάκος Θωμαΐδης μίλησε για όλα έχει ζήσει ως παρουσιαστής της τηλεοπτικής «Δίκης», για τις σχέσεις του με τους προέδρους ομάδων και για τις… κόντρες του με τον Αχιλλέα Μπέο και τον Αλέξη Κούγια.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι δέχθηκε πρόταση για να πάει στο MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά την απέρριψε για να συνεχίσει στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη, όπως θα ακούσετε στο 26.35’’ του παρακάτω βίντεο.

Παράλληλα, σχολίασε το… ντου του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε πως το όπλο φάνηκε κατά λάθος και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τον βγάλει, ενώ ανέφερε πως το «αφεντικό» του ΠΑΟΚ θα μπορούσε πλέον να πηγαίνει κανονικά στο γήπεδο, αλλά… αυτοτιμωρείται! (Δείτε στο 56.10’’ του βίντεο).

Στο φινάλε ρωτήθηκε και για το εάν υπάρχουν στημένα ματς και θυμήθηκε το πρώτο «στημένο» που είχε παρουσιάσει στην εκπομπή του, το οποίο ήταν ένα ματς του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας. Δείτε στο 1.03.30’’ του βίντεο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags