Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ψυχάκιας! Τι κάνει για να μην τραυματίζεται - Δείτε το σπίτι του - Πάμε καλά; (ΦΩΤΟ)
| 2020-06-05 12:00:00

"Ψυχάκιας" στον Ολυμπιακό! Τι κάνει για να μην τραυματίζεται - Δες το σπίτι του - Πάμε καλά; (ΦΩΤΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ψυχάκιας" στον Ολυμπιακό! Τι κάνει για να μην τραυματίζεται - Δες το σπίτι του - Πάμε καλά; (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που δεν έχουμε δει, ούτε καν κατασταλάξει στον πρώτο εξτρέμ, τον βασικό, τον περίφημο «αντί-Ποντένσε» που ψάχνει ο Ολυμπιακός, συζητάμε για τον δεύτερο. Όχι πως θα τον… χάλαγε τον Πέδρο Μαρτίνς (κάθε άλλο, αφού όπως έχουμε πει στον «σκύλο», ο Πορτογάλος θα ήθελε, χωρίς πάντως να το ζητάει επιτακτικά, δύο ακραίους), αλλά όσο να ‘ναι, η κύρια επιθυμία του δεν είναι ο «δεύτερος».

Το τελευταίο διήμερο επισημαίνεται βάσει δημοσιευμάτων ως αντικείμενο scouting των «ερυθρόλευκων» ο Νορβηγός εξτρέμ και αρχηγός της Μόλντε, Έιρικ Χέσταντ. Δύσκολη περίπτωση για… δεύτερο, αφού το κυριότερο έχει να κάνει με το ότι ανήκει σε μια ομάδα η οποία δεν έχει μάθει να πουλάει φθηνά (μιλάμε για την ομάδα από την οποία ξεπήδησε το φαινόμενο Εϊρλινγκ Χάαλαντ, τον οποίο και πούλησε στη Σάλτσμπουργκ στα 16,5 του 5 εκατ. ευρώ) και έχει «δεσμευμένο» τον καλύτερο παίκτη του περυσινού πρωταθλήματος Νορβηγίας με συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2021.

Πέραν αυτών όμως, το αξιοσημείωτο αναφορικά με τον φερόμενο ως στόχο του Ολυμπιακού είναι ο ιδιότυπος αν μη τι άλλο τρόπος ζωής του, απόλυτα προσαρμοσμένος όπως φαίνεται στην αποφυγή τραυματισμών. Σε συνέντευξη του (μια από τις πολλές που έχει δώσει στην καριέρα του), αποκάλυψε πως επειδή ακριβώς έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς (όχι σοβαρούς) κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει προσαρμόσει τον τρόπο ζωής του στο πως να τους αποφεύγει και να βελτιώνει την ανταπόκριση του σώματός του.

Εμφανής ιδιαιτερότητα ακόμη και στη φωτογραφία ο φωτισμός στο σπίτι του. Θυμίζει συγκεκριμένα μέρη το ελαφρύ κόκκινο, που κυριαρχεί και τον αναγκάζει (όπως και κάθε επισκέπτη) να φοράει ειδικά γυαλιά για να προσαρμόζεται καλύτερα στο χώρο. Όπως λέει ο ίδιος ο συγκεκριμένος φωτισμός βοηθάει στην καλύτερη χαλάρωση των μυών του σώματος και στην ταχύτερη αποθεραπεία από πόνους και τραυματισμούς.

Και δεν είναι το μόνο, αφού στο σπίτι του έχει και άλλα εξειδικευμένα, αλλά και πολύ περίεργα ακόμη και στο άκουσμα μέσα για την αντιμετώπιση και την πρόληψη τραυματισμών που περισσότερο ταιριάζουν σε φυσικοθεραπευτήριο παρά σε σπίτι ποδοσφαιριστή, όπως πηλό κατάψυξης και συσκευή νευροθεραπείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ Μαρινάκη με παίκτη της Άρσεναλ - Σενάριο που... τρελαίνει - Χάφαρος κλάσης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags