Superleague: Με το... αριστερό ξεκινάει η διαδικασία των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Superleague, καθώς το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκε η αναβολή της αναμέτρησης Ξάνθη - Ατρόμητος, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρούνται εσχάτως στην ακριτική περιοχή.

Για την ώρα βέβαια δεν συντρέχει λόγος πανικού, ωστόσο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί στο 100% ο έλεγχος που πρέπει να γίνει και επιπλέον δεν έχουν προκύψει όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Γι' αυτό λοιπόν και αποφασίστηκε η οριστική αναβολή της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ήταν αρχικά να γίνει αύριο, με τον Ατρόμητο να στέλνει επιστολή και να κάνει λόγο για τις υγειονομικές συνθήκες του ματς. Η Λίγκα σε συνεννόηση με τις ομάδες αποφάσισε να το μεταφέρει για την Κυριακή, αλλά πριν από λίγο έγινε γνωστό πως δε θα πραγματοποιηθεί καθόλου.

Η αποστολή του Ατρόμητου, λοιπόν, δε θα ταξιδέψει για την Ξάνθη, με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν πως θα υπάρξει προπόνηση στις 11 το πρωί στο Μαζαράκη.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας  έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.