Facebook Pixel Ατάκες-φωτιά από ΠΑΟΚτσή: "Απαράδεκτος ο ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό - Τι να προσφέρει ο Μαουρίσιο..."
| 2020-06-11 17:48:00

Ατάκες-φωτιά από ΠΑΟΚτσή: "Απαράδεκτος ο ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό - Τι να προσφέρει ο Μαουρίσιο..."

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά από ΠΑΟΚτσή: "Απαράδεκτος ο ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό - Τι να προσφέρει ο Μαουρίσιο..."

Για το αρνητικό πρόσωπο που έδειξε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, αλλά και την τραγική κατάσταση που υπάρχει στο άθλημα της άρσης βαρών στην Ελλάδα μίλησε ο Παύλος Σαλτσίδης.

Ο Ολυμπιονίκης σε δηλώσεις του στον FOCUS FM 103,6 ξεκαθάρισε πως ο ημιτελικός Κυπέλλου θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι για τον Δικέφαλο, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Πύρρος Δήμας δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει ένα σπορ που έφερε πολλές επιτυχίες στην χώρα.



Αναλυτικά όσα είπε :

"Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο... γάιδαρος. Ο γάιδαρος είναι το όνειρο του ΠΑΟΚ να πάρει δεύτερο σερί πρωτάθλημα. Τον Ολυμπιακό δεν τον είδα πολύ καλό, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν απαράδεκτος. Χωρίς πάθος σε τέτοιο επίπεδο δεν πας πουθενά. Σαν να πέταξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ λευκή πετσέτα. Δίκαια ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και το πρωτάθλημα χάθηκε στην ήττα που έγινε στην κανονική διάρκεια. Ο Ολυμπιακός πέραν του γκολ από το λάθος του Βιεϊρίνια, δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο μέσα στο γήπεδο, απλά ήταν καλός αμυντικός και εκμεταλλεύτηκαν ότι ο ΠΑΟΚ ήταν απαράδεκτος.

Ας τελειώσει η σεζόν, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να κάνουμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα και βλέπουμε. Κουραστήκανε τα παλικάρια μας, κορεσμένοι, πήραν πρωτάθλημα, πήραν τρία Κύπελλα και ξέμειναν από κίνητρα.

Την ανανέωση του Βιεϊρίνια την καταλαβαίνω, αλλά αυτή του Μαουρίσιο δεν μπορώ να την καταλάβω. Πιστεύω ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω ο Μαουρίσιο. Όσο... άσχετοι και αν είμαστε μερικά πράγματα φαίνονται. Ας φέρει έναν νεαρό χαφ στο κέντρο, όπως ο Γιαννούλης που τον βλέπαμε φέτος και τον χαιρόμασταν. Η ομάδα χρειάζεται ανανέωση. «Φωνάζει» ότι θέλει αλλαγές σε όλες τις γραμμές. Όπως έγινε ένα καλό πλάνο και ήρθαν οι επιτυχίες, μπορεί να ξαναγίνει ένα ανάλογο πλάνο για να αρχίσει μια ομάδα που θα έχει ορίζοντα τριετίας.

Στον αθλητισμό όταν περάσει από το μυαλό σου η αποτυχία, τελείωσε. Παίζει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία. Είναι ένα κίνητρο για τους παίκτες να παίξουν στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και να δείξουν ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε έναν άλλο ΠΑΟΚ. Πάει για δυο αποτελέσματα και πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα οι παίκτες σε εκείνο το παιχνίδι.

Ο Πύρρος Δήμας δεν έχει κάνει τίποτα για την άρση βαρών. Δεν μπόρεσε, δεν ήθελε, βαρέθηκε... δεν ξέρω τι συνέβη. Ας φύγει στην Αμερική, ας πάει όπου θέλει για να βρεθεί κάποιος που έχει όρεξη να ασχοληθεί και να βοηθήσει το άθλημα. Δεν υπάρχει Εθνική ομάδα, δεν υπάρχει τίποτα. Εμείς στον ΠΑΟΚ λόγω του Χάρη του Μάλλιου και ο χορηγός ο Κώστας ο Αμοιρίδης, το τμήμα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Η ομοσπονδία δεν μας έχει δώσει τίποτα και ο Πύρρος Δήμας απέτυχε. Δείτε τι έκανε ο Καχιασβίλι στην Γεωργία στο άθλημα. Ένας καλός αθλητής μας, τα παράτησε και πήγε να βρει μια δουλειά εκτός του αθλήματος. Δεν παίζει ρόλο να είσαι μεγάλος αθλητής, για να γίνεις μεγάλος παράγοντας. Χρειάζονται άλλα πράγματα για να γίνεις καλός παράγοντας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags