Ολυμπιακός: Ο Καφού επέστρεψε στην δράση αγωνιζόμενος κόντρα στον Άρη και στις δηλώσεις του αποθέωσε τον Μαντί Καμαρά, αλλά τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στους Ερυθρόλευκους, παρότι έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο.

Ο 27χρονος μέσος, είπε αρχικά: "Έλειψα πολύ καιρό από τους αγωνιστικούς χώρους, καθώς υπήρχε η τρίμηνη απραξία. Εγώ ήρθα πριν από τέσσερις μήνες στην ομάδα και δεν είχα προλάβει τα βρω τα πατήματά μου. Σήμερα είμαι ευτυχισμένος από την παρουσία μου στον αγώνα. Ήμασταν καλύτεροι, δουλέψαμε πολύ την περίοδο της καραντίνας τόσο ατομικά, όσο και στη συνέχεια στις ομαδικές προπονήσεις και νομίζω ότι αποδείξαμε ότι διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα".

Ερωτηθείς για τον Καμαρά, είπε: "Όλοι γνωρίζουμε πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης με πολύ ταλέντο. Τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για εκείνον".

Για την παρουσία του ίδιου στον Ολυμπιακό και για το μέλλον τους στους "ερυθρόλευκους": "Είμαι εδώ για τον Ολυμπιακό, για την ομάδα για τον προπονητή. Δουλεύω για να κάνω ότι χρειάζεται προκειμένου να βοηθήσω. Δεν ξέρω αν θα παραμείνω και τη νέα σεζόν. Αυτό το γνωρίζουν ο προπονητής και ο πρόεδρος. Από την πλευρά μου, μπορώ να πω ότι έχω άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο, θέλω να βοηθήσω και έχω μεγάλη δίψα να κερδίσω τίτλους και να παίξω με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά".