Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τα έκανε όλα... λίμπα ο Στοχ - "Άδειασμα" σε Φερέιρα!
| 2020-06-23 18:12:00

"Κόλαση" στον ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό - Τα έκανε όλα... λίμπα ο Στοχ - "Άδειασμα" σε Φερέιρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Κόλαση" στον ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό - Τα έκανε όλα... λίμπα ο Στοχ - "Άδειασμα" σε Φερέιρα!

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Το τελευταίο που θα περίμενε κανείς στον ΠΑΟΚ ήταν ένα διαδικτυακό ξέσπασμα, τέτοια εποχή, από τον Μίροσλαβ Στοχ. Με ευθεία βολή κατά του προπονητή και του τρόπου με τον οποίο τον αξιοποίησε. Το έκανε ο Σλοβάκος μετά το σαββατιάτικο ματς με τον ΟΦΗ, το… θυμήθηκε πως ενοχλείται από τις επιλογές του Φερέιρα μόλις στις 20 Ιουνίου και ενώ, για παράδειγμα, τον περασμένο Ιανουάριο δεν αποχώρησε γιατί δεν συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του (και γιατί να το κάνει; 1 εκατ. ευρώ ετησίως του αποφέρει) ενώ το όνομα του παραμένει από τα πρώτα που αναφέρονται εδώ και μήνες πως είναι εκτός πλάνων και πως από αυτόν θα ξεκινήσει η διαδικασία «ξεκαθαρίσματος» του ρόστερ με στόχο και την εξοικονόμηση χρημάτων.

Και όμως, ο Στοχ παίζοντας για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο (κατά σύμπτωση και τότε πάλι κόντρα στον ΟΦΗ), προέβη σε αυτό το διαδικτυακό «χώσιμο» κατά του Φερέιρα που σήμανε.. συναγερμό στον Δικέφαλο. Η αλήθεια είναι πως οι διαρροές από τους Θεσσαλονικείς ήταν μάλλον… θετικές, αφού άπαντες εκτίμησαν την εν λόγω ενέργεια του Σλοβάκου ως ένα «ηλεκτροσόκ», ως μια δράση που θα «ξυπνήσει» τα αποδυτήρια και θα προκαλέσει αντίδραση, εν όψει ειδικά του (αυριανού) ματς της χρονιάς με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, άμεσα, από το βράδυ της Κυριακής κιόλας, στο πλαίσιο αυτής ακριβώς της λογικής, επιχειρήθηκε να… προκαταληφθεί πως το επεισόδιο θα θεωρηθεί λήξαν, με την προαναγγελία της συζήτησης που θα είχαν Φερέιρα και Στοχ στην χτεσινή προπόνηση και πως αυτή θα έλυνε και το θέμα!

Ακόμη και να μην έγινε, ακόμη και αν δεν λύθηκε η παρεξήγηση, προαναγγέλθηκε και συνεπώς, «έτσι είναι». Το δεδομένο είναι πως για ακόμη μια φορά από την όλη διαδικασία εξαιρέθηκε (;), αγνοήθηκε (;), όπως θέλετε πείτε το, ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος ενημερώθηκε πολύ κατόπιν εορτής τόσο για το περιεχόμενο του ποσταρίσματος του Στοχ όσο και για την αντίδραση του συλλόγου, που φυσικά περιλάμβανε και την προαναγγελία της συνάντησης των δύο ανδρών και πως θα τα.. βρουν σε αυτήν.

Και όλο αυτά για έναν ποδοσφαιριστή που ο Φερέιρα βρήκε στον ΠΑΟΚ, που ο Φερέιρα από πολύ νωρίς στη σεζόν είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ταιριάζει στην προπονητική του φιλοσοφία (κοινώς, θεωρεί τον Σλοβάκο ατομιστή και… φιγουρατζή), απόφαση η οποία στις όσες σχετικές συζητήσεις είχε με συνεργάτες και προϊσταμένους δεν δέχτηκε αντίθετες γνώμες.

Μέχρι το τελευταίο, αυθόρμητο ξέσπασμα του Σλοβάκου, το οποίο αξιοποιήθηκε δεόντως χωρίς για ακόμη μια φορά να προσμετρηθεί σε αυτήν την αξιοποίηση ο προπονητής του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με Πασχαλάκη στην Τούμπα – Τρελό "καπέλωμα" με εντολή Ιβάν - Απαντάει με… χουνέρι ο παίκτης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags