Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Αντελίνο Βιεϊρίνια: "Μπάχαλο" ο ΠΑΟΚ! Αδιανόητο τι έκανε ο Βιεϊρίνια με Άρη – Για… γέλια αυτό που έκανε ο Στοχ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-07-20 00:19:00

"Μπάχαλο" ο ΠΑΟΚ! Αδιανόητο τι έκανε ο Βιεϊρίνια με Άρη – Για… γέλια η αντίδραση του Στοχ (ΒΙΝΤΕΟ)

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μπάχαλο" ο ΠΑΟΚ! Αδιανόητο τι έκανε ο Βιεϊρίνια με Άρη – Για… γέλια η αντίδραση του Στοχ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ – Αντελίνο Βιεϊρίνια: Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε μία κάκιστη σεζόν ο ΠΑΟΚ, καθώς δεν κατάφερε στο φινάλε των πλέι να νικήσει στην Τούμπα τον αποδεκατισμένο Άρη που κατέβηκε με μία 11αδα!

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν όντως καλύτεροι, όμως το γεγονός ότι οι αντίπαλοί τους κράτησαν τόσο άνετα το 0-0, δείχνει το τεράστιο πρόβλημα που υπήρξε για ακόμα ένα παιχνίδι στην ανάπτυξη του Δικεφάλου. Οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα μάλιστα από κάποιο σημείο του αγώνα έδειχναν πως δεν πίστευαν ότι μπορούν να νικήσουν.

Γι’ αυτό μάλλον και ο Πορτογάλος αποφάσισε να βάλει… φρέσκα πόδια μετά το 70’, όμως καμία επιλογή δεν τον δικαίωσε. Αντίθετα, αρκετοί απογοήτευσαν με κορυφαίο όλων των Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος άσος που πριν από έναν μήνα είχε… κράξει δημόσια τον προπονητή του, πέρασε στο παιχνίδι στο 77’ και παρότι πήρε προσπάθειες, ήταν όλες χωρίς αποτέλεσμα. Η πιο αστεία-περίεργη βέβαια ήταν η φάση στις καθυστερήσεις όπου αν και φεύγει μόνος του στην κόντρα από το κέντρο, δεν έχει δυνάμεις, τον προλαβαίνουν και πλασάρει πάνω στον Κουέστα!!!


Δείτε τη φάση του Στοχ στο 4.05:


Εξίσου περίεργη όμως και η αντίδραση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 77’ κατάφερε να πάρει απευθείας κόκκινη κάρτα στο 95’ για σπρώξιμο πάνω στον Μαντσίνι. Αυτή ήταν η πρώτη απευθείας αποβολή του Πορτογάλου μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Ιανουαρίου 2010 ήταν η τελευταία απευθείας αποβολή του Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ. Ήταν στο ματς ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0 όταν αποβλήθηκε στο 20ό λεπτό. Ήταν και η τελευταία συνολικά φορά που αποβλήθηκε, αφού αυτό δεν έγινε ποτέ στα 174 παιχνίδια του με τη Βόλφσμπουργκ. Σήμερα είδε για τρίτη φορά την κόκκινη ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Η πρώτη ήταν και πάλι σε ματς με τον Άρη, στις 14 Μαρτίου 2010 όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80ό λεπτό τους ματς του «Κλ.Βικελίδης» (2-0).

Η αντίδραση πάντως του Βιεϊρίνια που σπρώχνει φανερά τον αντίπαλό του μπροστά στον διαιτητή, δείχνει με τον πιο απλό τρόπο το… μπάχαλο που επικρατεί στον φετινό ΠΑΟΚ!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι… το γυρίζει ο Σαββίδης – Ρίχνει τρελό χρήμα – Αυτόν τον παικταρά φέρνει στην Τούμπα!


Δείτε στο 4.17'' την κόκκινη του Βιεϊρίνια:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags