ΠΑΟΚ: Το πλάνο του ενόψει Μπεσίκτας σκέφτεται ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Live Sport» καταστρώνει τα πλάνα του για την 11άδα που θα παρατάξει και φαίνεται πως έχει καταλήξει στο ποιους προτιμάει.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιλέξει τον Πασχαλάκη, ως πιο φορμαρισμένο, ενώ στην τριάδα της άμυνας θα παίξουν οι Βαρέλα, Ίνγκασον και Μιχαηλίδης.



Για τη δεξιά πλευρά πρώτη επιλογή αποτελεί ο Λημνιός και στα αριστερά ο Γιαννούλης. Το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει ο Σβαμπ, ως δίδυμο στα χαφ με τον Εσίτι, ενώ μπροστά τους θα τοποθετηθεί ο Πέλκας. Την επιθετική γραμμή θα συμπληρώσουν οι Άκπομ και Τζόλης.

Μάλιστα ο Φερέιρα αναμένεται να προγραμματίσει κι ένα φιλικό με την Κ19 του ΠΑΟΚ, προκειμένου να δουλέψει περισσότερο στην τακτική και να καταλήξει στις τελικές του επιλογές.