Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Βόμβες Μίχου στους "Αδέσποτους": Εκεί υπογράφει ο Λάζαρος, ο αντι-Γκιλιέρμε και η απαίτηση του Λιβάγια!
| 2020-08-31 17:11:00

Βόμβες Μίχου στους "Αδέσποτους": Εκεί υπογράφει ο Λάζαρος, ο αντι-Γκιλιέρμε και η απαίτηση Λιβάγια!

Sportdog Team
Βόμβες Μίχου στους "Αδέσποτους": Εκεί υπογράφει ο Λάζαρος, ο αντι-Γκιλιέρμε και η απαίτηση Λιβάγια!

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Απολαυστική και… γεμάτη ειδήσεις ήταν η πρώτη εκπομπή των «Αδέσποτων» στον ραδιοφωνικό «αέρα» του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00 – 17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ειδήσεις!

Διαβάστε τα κυριότερα που ακούστηκαν στον ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής του Sportdog.gr για Χριστοδουλόπουλο, Μακέντα, Πέπε και Λιβάγια.

** Ο Απόλλων Λεμεσού που κληρώθηκε με τον ΟΦΗ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, παραλίγο να είχε για τα παιχνίδια με τους Κρητικούς στο ρόστερ του και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Οι Κύπριοι είχαν κάνει πρόταση στον πρώην άσο των Ολυμπιακού – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με συμβόλαιο 190.000 ευρώ και 10.000 για το σχολείο του παιδιού. Πήγε μία μέρα είδε και την πόλη ο 33χρονος, αλλά αρνήθηκε ευγενικά. Ο Λάζαρος τελικά θα παραμείνει στην Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από τον Ατρόμητο. Προτίμησε την Ελλάδα, το καλό συμβόλαιο που του έδωσε ο Σπανός και τον… Κάναντι.

** Ο Τσάβι Ρόκα ήθελε να πουλήσει τον Φεντερίκο Μακέντα και για αυτό δεν του είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης εδώ και δύο μήνες. Ήθελε να τον πουλήσει και είχε έτοιμο τον Σαντικού για αντικαταστάτη. Ωστόσο, παρενέβη ο Αλαφούζος και τον έκλεισε με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, πάνω από 500.000 ευρώ. Αυτό ήταν πάντως το τρίτο… χτύπημα Αλαφούζου, μετά τους Βιγιαφάνιες και Ιωαννίδη.

** Ο Πέπε Ροντρίγκες έρχεται από τη Γκιμαράες με κανονική μεταγραφή για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς Και κλείνει άμεσα και ο Γκάρι Ροντρίγκες στο Λιμάνι.

** Ήρθε ο Καβελιέρε, ο ατζέντης του Μάρκο Λιβάγια και χθες συναντήθηκε με τον Ίλια Ίβιτς. Οι δύο άνδρες είχαν… ψυχρανθεί το τελευταίο διάστημα και έπρεπε να τα βρουν πριν προχωρήσουν στις συζητήσεις για την ανανέωση. Πρόταση δεν έφερε, αλλά ο Κροάτης επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει 10.000 ευρώ περισσότερα από τον Ολιβέρια, που παίρνει τα περισσότερα χρήματα στην Ένωση. Από το 750.000 πρέπει η ΑΕΚ να «ανέβει» για τον Λιβάγια στο 1.210.000!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη από το ΦΩΣ - Κόλπο γκρόσο Ολυμπιακού με τον αριστερό μπακ - Φέρνει παίκτη από...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags