Θετικά νέα προκύπτουν για την ανάρρωση του Ντιέγκο Μαραντόνα μετά την επέμβαση για αιμάτωμα στον εγκέφαλο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο γιατρός του.

Ο Λεοπόλδε Λούκε εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του Αργεντινού προπονητή, τονίζοντας πως η ανάρρωσή του είναι εντυπωσιακή.

«Ο Ντιέγκο είναι καλύτερα, πολύ καλύτερα. Βελτιώνεται καθημερινά, η ανάρρωση του είναι εντυπωσιακή. Είναι απόλυτα διαυγής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο 60χρονος Μαραντόνα παρακολούθησε σε τάμπλετ την αναμέτρηση της ομάδα που προπονεί, Χιμνάσια Λα Πλάτα, κόντρα στη Βελέζ Σάρσφιλντ για το πρωτάθλημα Αργεντινός.

Αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς στην παρούσα φάση είναι ο εθισμός του πάλαι ποτέ κορυφαίο ποδοσφαιριστή στο αλκοόλ και ο τρόπος αντιμετώπισης του, με συνέπεια να παρατείνεται η νοσηλεία του στην κλινική του Μπουένος Άιρες.