Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίθανοι Πογιάτος-Ρόκα! Έτσι έκαναν το τρελό ντιλ - "Χρησιμοποίησαν" τον ΠΑΟ - Κορόιδο Αλαφούζε!
| 2020-12-24 14:50:00

Απίθανοι Πογιάτος-Ρόκα! Έτσι έκαναν το τρελό ντιλ - "Χρησιμοποίησαν" τον ΠΑΟ - Κορόιδο Αλαφούζε!

GOALάρες by Εvaggelistis
Απίθανοι Πογιάτος-Ρόκα! Έτσι έκαναν το τρελό ντιλ - "Χρησιμοποίησαν" τον ΠΑΟ - Κορόιδο Αλαφούζε!

Μετά το σύντομό πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ο Ντάνι Πογιάτος κατάφερε πριν βγει το 2020 να βρει ξανά δουλειά σε ανδρική ομάδα. Θα χρειαστεί βέβαια να αλλάξει... ήπειρο αλλά τουλάχιστον θα συνεχίσει σε ομάδα πρώτης κατηγορίας. Για την ακρίβεια νεοφώτιστη αφού η ιαπωνική Βόρτις Τοκουσίμα εξασφάλισε ως πρώτη την ανοδό της στην J1. League!

Το εύλογο ερώτημα βέβαια είναι πως τα κατάφερε αφού στον ΠΑΟ, που ήταν η προηγούμενη δουλειά του, απέτυχε εκκωφαντικά και απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Ας όψεται το ισπανικό μανατζερικό κανάλι, που έχει διεισδύσει για τα καλά στο ιαπωνικό ποδόσφαιρο!!

Κοινώς ο  Πογιάτος με ...ισπανικό μέσον ξαναβρήκε δουλειά, στην μακρινή Ιαπωνία. Χρειάστηκε πάντως να βάλει ένα... χεράκι βοηθείας και ο Τσάβι Ρόκα, με την ιδιότητα του ατζέντη πλέον βεβαίως, βεβαίως...

Στη Βόρτις Τοκουσίμα την τελευταία 3ετία προπονητής ήταν ένας συμπατριώτης του Πογιάτος, συγκεκριμένα ο Ρικάρντο Ροντρίγκες. Προφανώς και έκανε πολύ καλή δουλειά αφού όχι μόνο την προβίβασε στο τέλος της 3ετίας στην πρώτη κατηγορία αλλά πήρε και "μεταγραφή" για τον πάγκο μια μεγάλης ποδοφαιρικής δυναμης του ιαπωνικού ποδοσφαίρου, της Ουράβα. Και εδώ κρύβεται το...μυστικό για τον Πογιάτος.

Το ιαπωνικό μανατζερικό Γραφείο, σε συνεργασία με Ισπανούς ατζέντηδες, που πήγαν τον Ρικάρντο Ροντρίγκες στην Ουράβα ανέλαβαν να  βρουν και τον διαδοχό του στον πάγκο της Βόρτις Τοκουσίμα. Πήγαν έτσι στην... δοκιμάσμενη/πετυχημένη - στην συγκεκριμένη νεοφώτιστη ομάδα - ενός νεαρού Ισπανού τεχνικού, του Ντάνι Πογιάτος.

Σε αυτο το ...Κανάλι λοιπόν, έπαιξε μπάλα για να περάσει τον 42χρονο Καταλανό κόουτς και ο Τσάβι Ρόκα. Ο τελευταίος άλλωστε είχε φέρει τον Πογιάτος στον Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό παρουσιαζοντάς τον περίπουν σαν το next best thing της προπονητικής. Το οτι βέβαια ήταν παντελώς άγνωστος και άπειρος(ως πρώτος προπονητής σε αντρική ομάδα), προφανώς θεωρήθηκαν ασήμαντες λεπτομέρειες. Και τα καταστροφικά αποτελέσματα γνωστά στον Παναθηναϊκό...

Τώρα δια μέσου ενός ισπανικού μανατζερικού Καναλιού, εξαργυρώνοντας βέβαια οτι στο βιογραφικό του, έστω και λίγους μήνες φαίνεται οτι πέρασε απο τον πάγκο του... Panathinaikos ( ΑΥΤΌ ΉΤΑΝ ΤΟ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΚΛΕΙΔΙ), κατάφερε να βρει δουλειά στην Ιαπωνία και σε ομάδα που είχε προηγουμένως Ισπανό προπονητή.

Στον...πλάνητη agents όλα αυτά τα... κόλπα και οι... διαδρομές είναι κάτι συνηθισμένο και επιτρεπτό πόσω μάλλον όταν μιλάμε για Ιβηρες, Πορτογάλους και Ισπανούς, που έχουν κυριαρχήσει παγκοσμίως στο ποδοσφαιρο, δημιουργώντας τα δικά τους Κανάλια σε  κάθε ήπειρο, ώστε να κάνουν ντιλ με προπονητές, παίκτες και όχι μόνο!

Το θέμα είναι πως από κάτι τέτοιο βγήκε ζημιωμένος ο Παναθηναϊκός, με ακέραιη την ευθύνη του ιδιοκτητή του, Γιάννη Αλαφούζου. Μάλιστα χωρίς να έχει και κάποιος κέρδος, χωρίς να εκμεταλλευτεί το εν λόγω ισπανικό Κανάλι με κάποια σοβαρή πώληση/έσοδο για το κλάμπ!! Παρά μόνο γέμισε με... υπερτιμολογημένους Ισπανούς και λάτιν ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: BOMBA Μπόλονι! Τελειώνει κορυφαίο Έλληνα - Απόφαση-πρόκληση - Αλαφούζε θα τον αφήσεις;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags